Kattotyöt ja kattopeltityöt - kattopeltiseppä &kattofirma PKR Hamari

Katon korjaus - peltikaton korjaustyöt kokemuksella Päijät-Häme, Kymenlaakso & Uusimaa

Katon korjaustyöt - peltikaton korjaus- ja paikkaustyöt vankalla kokemuksella

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. omakotitalojen, rivitalojen sekä kerrostalojen konesaumattujen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat. PKR Hamari kattofirmalta katon korjaustyöt vankalla kokemuksella Kymenlaakso, Päijät-Häme sekä Uusimaa alueella. Isompia katon korjaustyöurakoita ja tietenkin kokonaisvaltaisia kattoremontteja toteutamme kauempanakin.

Konesaumakaton korjaustyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Konesaumakaton elinikä on todella pitkä jopa ikuinen, mikäli se on alunperin tehty oikein ja sitä on huollettu säännöllisesti. Konesaumatun katon korjaustyöt vaativat kattopeltisepän ammattitaitoja. PKR Hamarin kokenut kattopeltiseppä hoitaa konesaumakattojen korjaustyöt käsityönä yksilöllisesti kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Toteutamme kaikenlaiset konesaumakaton korjaukset vankalla ammattitaidolla Kymenlaakson, Päijät-Hämeen sekä Uudenmaan alueella on sitten kyse reikien paikkaus palanvaihdolla, piippun tai muiden läpivientien korjaus tai vuotokohtien laajepmi korjaustyö.

On sitten kyseessä katon korjaustyöt tai kokonaisvaltainen kattoremontti - ota yhteyttä kattoalan ammattilaiseen!

Vesikatto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata taloa ja rakennusta kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuuleltakin. Mikäli vettä on päässyt vuotamaan sisälle tai rakenteisiin on katto ehdottomasti remontin tai korjauksen tarpeessa.

Kattoa tulee tarkastaa, puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti. Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon tarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattotöiden ammattilainen. PKR Hamarilta saat kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista korjaus- tai remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika kuntotarkastukselle!

Konesaumattu peltikatto - se taatusti pitkäikäinen katto

Olet sitten korjauttamassa tai rakennuttamassa uutta kattoa, meiltä kattotyöt vankalla kokemuksella ja pätevyydellä. PKR Hamarilta niin kattotyöt kuin kattopeltityöt ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Peltikatto on näyttävä kate niin omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen.

Jätä peltikaton kattoremontit sekä katon korjaustyöt kokeneelle kattopeltisepälle - PKR Hamari!

Katon korjaus- ja paikkaustyöt alan asiantuntijalta Päijät-Häme, Kymenlaakso sekä Uusimaa alueella

Peltikaton kattoremontit, korjaus- ja paikkaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työn lopputuloksen onnistuminen kestäväksi vuosikymmenten ajaksi on asia, jota tavoittelemme jokaista työtä tehdessämme. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Kattofirma PKR Hamari palveluksessasi!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti