Kattofirma PKR Hamari - kattotöiden ammattilainen

KATON KUNTOTARKASTUS PÄIJÄT-HÄME, KYMENLAAKSO, UUSIMAA - SÄÄNNÖLLINEN KATTOHUOLTO PIDENTÄÄ KATON IKÄÄ

Kattohuolto & katon kuntotarkastus Päijät-Häme, Kymenlaakso & Uusimaa

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta.

Katon perushuolto, eli katon puhdistaminen roskista ja lehdistä sekä sadevesijärjestelmien, saumojen, läpivientipellitysten sekä kattoturvatuotteiden tarkastus kannattaa tehdä keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattotöiden ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista.

Kattohuolto ja katon kuntotarkastus kahdesti vuodessa

Katon kunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti, näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä. Suositeltavaa on tarkastaa katon kunto keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Kattohuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

PKR Hamarilta katon kuntotarkastus Päijät-Häme, Kymenlaakso sekä Itä-Uusimaa alue veloituksetta ja ilman sitoutumista!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti