Peltikattoremontti - peltisepänliike & kattofirma palveluksessasi

KATTOREMONTTI ANJALANKOSKI, MYLLYKOSKI, INKEROINEN & ANJALA - KATTOTYÖT & PELTITYÖT KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattotyöt ja peltityöt Anjalankoski & Myllykoski - kattoremontti huipputekijältä

Vuotaako katto, kaipaako peltikatto korjaustöitä tai onko aika toteuttaa täydellinen kattoremontti, vai onko mahdollisesti rakenteilla uusi talo tai rakennus? PKR Hamari kattofirma toteuttaa konesaumakatot niin omakotitaloihin, piharakennuksiin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin Anjalankoski, Myllykoski, Inkerionen ja Anjala alueilla. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt, kattoremontit sekä peltikaton korjaus- ja paikkaustyöt alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Toteutamme niin pienet kuin suuret kattoremontit, kattotyöt ja peltityöt aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan yksityisille, yrityksille, rakennusliikkeille sekä taloyhtiöille.

Konesaumakatto Anjalankosken alueella - peltikatto vuosikymmeniksi

PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan ja aina järkevällä hinta-laatutasolla. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Mikäli toivot näyttävän, kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto se oikea valinta. Toteutamme aina kattotyöt, konesaumatun peltikaton korjaukset ja kattoremontit suunnittelusta toteutukseen ja huolehdimme myös remonttijälkien siivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat tietenkin myös kauttamme. Valitse sinäkin pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Anjalankoski & Myllykoski - ilman sitoutumista ja veloituksetta

On sitten kyse pienemmästä peltikaton korjaustyöstä tai laajemmasta kattoremontista se tulee aina aloittaa kuntokartoituksella. Katon kuntokartoitus kannattaa jättää alan ammattilaiselle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja kattoremontti toteutetaan alusta lähtien oikein. Palveluumme sisältyy katon kuntotarkastus veloituksetta ja ilman sitoutumista, mutta mikä tärkeintä meiltä saat rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä ja pyydä katon kuntotarkastus - kattofirma PKR Hamari hoitaa!

Peltikatto Anjalankoski & Myllykoski - konesaumakatto se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse sinäkin kestävä konesaumakatto. Konesaumatun peltikaton valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan kilpailukykyiseen hintaan. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä peltikaton toteutus ja kattoremontti kokeneelle kattopeltisepälle ja kattofirmalle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Anjalankoski, Myllykoski, Inkeroinen & Anjala - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Anjalankoski, Myllykoski, Inkerionen ja Anjala sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat. Meiltä monipuoliset kattoremontit ja peltityöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla - niin pienet kuin suuret urakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Kattoturvatuotteet & Sadevesijärjestelmät Anjalankoski & Myllykoski alueilla - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat järkevään hintaan

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Peltikaton saneeraustyöt ja kattotyöt

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta, sateelta sekä lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin kattoremontit ja kattotyöt alan asiantuntijalle. PKR Hamari valmistaa laadukkaat ja kestävät konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon sekä kerrostalon kattoremontti vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella koko Anjalankosken ja Myllykosken alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattoremontit Anjalankoski, Myllykoski alueella - peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Kattotyöt, kattoremontit ja rakennuspeltityöt vankalla ammattitaidolla onnistuvat PKR Hamarilta Anjala, Anjalankoski, Inkeroinen, Kaipiainen, Keltakangas, Muhniemi, Myllykoski, Sippola sekä Ummeljoki alueilla. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon kattoremontti ja muut kattotyöt alan ammattilaiselle.

Teemme kattoremontit, katon korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Peltiseppä & kattofirma PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti