Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT ASIKKALA & VÄÄKSY - PELTIKATTOREMONTTI KATTOPELTISEPÄN KÄSITYÖNÄ

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Asikkala ja Vääksy - kattotyöt ja peltityöt alan ammattilaiselta

PKR Hamarilta monipuoliset ja ammattitaitoiset kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä katon korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen Vääksyn ja Asikkalan alueella. Teemme peltikaton korjaustyöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt aina alan ammattilaisen tarkkuudella, jotta voimme taata asiakkaillemme lopputuloksen, joka kestää vuoden ympäri kotimaamme vaikeissa sääolosuhteissa. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä sekä peltitöissä niin yksityisiä, rakennusliikkeitä, yrityksiä ja taloyhtiöitä koko Asikkalan alueella.

Katon kuntotarkastus Asikkala & Vääksy - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Ennen katon korjaustöitä tai kattoremonttia on suositeltavaa tehdä katon kuntokartoitus kattoalan ammattilaisen toimesta. Näin pystyt välttämään ikävät yllätykset, jotka saattaisivat ilmetä kesken kattoremonttia tai myöhemmässä vaiheessa sekä voit varmistua siitä, että kattoremontti tehdään alusta lähtien okein. Tarjoammekin katon kuntotarkastuksen veloituksetta sekä ilman sitoutumista, sekä rehellisen mielipiteen alan ammattilaiselta tarvittavista toimenpiteistä. Näin saat selkeän kuvan mikä katon ja rakenteiden todellinen tilanne on. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Konesaumakatto Asikkala & Vääksy - se paras peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja remonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa PKR Hamarin kattopeltiseppä käsityönä aina yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan. Konesaumakatto on oikea valinta kun haluat kestävän, näyttävän ja taatusti pitkäikäisen lopputuloksen. Teemme kaikki kattotyöt ja kattoremontit sekä monipuoliset peltityöt vankalla pätevyydellä ja ammattitaidolla aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, joka kerta huomioon ottaen eri kohteiden omat tarpeet sekä vaatimukset. Tähän myös tottakai räätälöimme ammattitaidolla harkiten asiakkaan tarpeet ja toivomukset. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme.

Valitse sinäkin kestävä ja pitkäikäinen konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Peltikatto Asikkala & Vääksy - konesaumakatto se paras vaihtoehto

Olet sitten rakentamassa uutta kattoa tai kattoremontti on edessä, valitse kestävä ja taatusti pitkäikäinen konesaumattu peltikatto. Konesaumakatto on näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Toteutamme konesaumakatot vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla sekä järkevällä hinta-laatusuhteella. Peltikaton asennukset sekä kattoremontit Asikkalan alueella yksityisille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille.

Kattoremontit, kattotyöt ja pelityöt Asikkalassa ja Vääksyssä - kattopeltityöt & rakennuspeltityöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Asikkalan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitys, katon korjaus- ja paikkaus, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Vesikaton kattoremontti Asikkala & Vääksy - vesikatto, se tärkein suoja

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin kattotyöt alan asiantuntijalle. PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon sekä kerrostalon kattoremontti vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella Asikkalassa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattoremontit Asikkala & Vääksy - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt koko Asikkalan alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä Asikkalassa - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti