Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT ASKOLA -PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Askola - kattotyöt ja peltityöt vuosikymmenten kokemuksella

Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä julkisen rakennuksen kattoremontit sekä muut kattotyöt avaimet käteen -periaatteella vankalla kokemuksella Askolan alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä katon korjaus, kattoremontit sekä muut kattotyöt alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä.

Konesaumakatto Askola - kestävä peltikatto vuosikymmeniksi

Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutuksessa ja jokainen konesaumakatto toteutetaan kokeneen kattopeltisepän käsityönä katon tarpeiden ja muotojen mukaan. Mikäli toivot näyttävän sekä taatusti kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto se oikea valinta. Toteutamme aina katon korjaustyöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt suunnittelusta toteutukseen ja huolehdimme myös remonttijälkien siivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat myös kauttamme. Valitse sinäkin pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Askola - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontti ja katon korjaustyöt kannattaa aina aloittaa katon kuntokartoituksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja tämä varmistaa, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Peltityöt Askola - kattoremontit, kattopeltityöt & rakennuspeltityöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Askolassa sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Askola - konesaumakatto se taatusti kestävä ja pitkäikäinen valinta

Olet sitten rakentamassa uutta kattoa tai kattoremontti on edessä, valitse kestävä ja pitkäikäinen konesaumattu peltikatto. PKR Hamari toteuttaa konesaumakatot vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla sekä järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on näyttävä kate niin omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Peltikaton asennukset sekä kattoremontit Askolan alueella yksityisille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille.

Kattoturvatuotteet & Sadevesijärjestelmät Askola - kattoremontin yhteydessä

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein niin kattoturvatuotteet kuin sadevesijärjestelmät. PKR Hamari kattofirmalta laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. Toteutamme sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. 

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan kattoremontin yhteydessä!

Vesikaton kattoremontti - se kiinteistön tärkein suoja

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa kestävät ja taatusti pitävät konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä niin kesämökin, omakotitalon, rivitalon kuin kerrostalon kattoremontit Askolan alueella. Jätä kattotyöt alan ammattilaiselle!

Kattoremontit Askola - peltikattoremontit ja muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Askolan alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Kattotyöt ja peltityöt vankalla ammattitaidolla, kaikki saman katon alta. Kattoremontti, katon korjaus sekä muut kattotyöt PKR Hamarilta koko Askolan alueella sekä tietysti Huuvari, Juornaankylä, Korttia, Monninkylä, Nalkkila, Nieto, Puharonkimaa, Särkijärvi, Tiilää, Vahijärvi sekä Vakkola alueillakin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti