Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT ELIMÄKI - PELTIKATTOREMONTTI KATTOPELTISEPÄN KÄSITYÖNÄ

Kattoremontti Elimäki - kattotyöt parhaita kattomateriaaleja käyttäen

Kaipaako peltikatto korjaustöitä tai onko aika toteuttaa täydellinen kattoremontti, vai mahdollisesti rakenteilla uutta? PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä peltikaton korjaus- ja paikkaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Elimäki alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä niin yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöitä.

Konesaumakattu Elimäki - se kestävä peltikatto 

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumattujen peltikattojen remontit ovat erikoisosaamistamme. Jokainen konesaumakatto toteutetaan kokeneen kattopeltisepän käsityönä katon tarpeiden sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Mikäli toivot kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto oikea valinta. Kaikki kattotyöt ja kattoremontit, niin pienet kuin suuret urakat, toteutetaan aina suunnittelusta toteutukseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat kattoremontin yhteydessä tietenkin kauttamme.

PKR Hamari kattofirmalta laadukas ja kestävä konesaumakatto niin omakotitaloon, kesämökkiin, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen Elimäki sekä koko Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Itä-Uudemaan alueilla. Niin pienet kuin suuret kattotyöt ja kattoremontit aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, sekä parhaita kattomateriaaleja käyttäen. Valitse sinäkin kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Elimäki - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattotyöt ja kattoremontti on syytä aloittaa katon kuntokartoituksella. Näin saat selkeän kuvan mikä katon tilanne on ja mitä katon korjaus- tai remonttitarpeita on. Välttyäksesi mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kannattaa katon kuntokartoitus jättää kattoalan asiantuntijalla. Näin varmistat, että katon korjaustyöt ja kattoremontti toteutetaan alusta lähtien oikein. PKR Hamarilta saat katon kuntokartoituksen veloituksetta sekä ilman sitoutumista, mutta mikä tärkeintä, saat rehellisen mielipiteen katon tilanteesta ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä, soita tai laita viesti niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Elimäki - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Elimäki sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt ja kattoremontit taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet Elimäki - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna!

Peltikatto Elimäki - konesaumakatto se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan ja aina järkevällä hinta-laatutasolla. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen.

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Kattoremontit Elimäki - peltityöt, peltikattoremontti sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Meiltä niin omakotitalon, kesämökin, rivitalon kuin kerrostalon kattoremontti vankalla kokemuksella. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntotarkastuksen kuin myös kattoalan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Kattoremontit, kattotyöt ja rakennuspeltityöt juuri sinua varten - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti