Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT HAMINA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Hamina - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Haminan alueella. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja toiveet. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon koko kattoremontin suunnittelu- ja toteutusprosessin aikana. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä katon korjaus, kattoremontit sekä muut kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä Haminassa.

Konesaumakatto Hamina - se tatusti pitkäikäisin ja paras peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumakaton rakentaminen kuuluu erikoisosaamiseemme. Mikäli toivot näyttävän ja pitkäikäisen lopputuloksen suosittelemme valitsemaan konesaumakaton. PKR Hamarilla konesaumattu peltikatto toteutetaan aina kokeneen kattopeltisepän käsityönä katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Konesaumakatto on näyttävä ja kestävä valinta niin omakotitaloon, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Kattoremontin yhteydessä PKR Hamarilta onnistuu myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valitse sinäkin kustannustehokas ja näyttävä konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään! 

Katon kuntotarkastus Hamina - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt tulee aina aloittaa katon kuntokartoituksella. PKR Hamari tekee katon kuntokartoitukset veloituksetta ja ilman sitoutumista. Katon kuntokartoitus on aina syytä tehdä ja se kannattaa jättää kattoalan asiantuntijan, jottei eteen tule ikäviä yllätyksiä. Näin takaat itsellesi kestävän katon vuosikymmeniksi. PKR Hamari kattofirmalta saat aina rehellisen mielipiteen katon tilanteesta ja tarvittavista remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin varataan aika katon kuntotarkastukselle!

Peltityöt Hamina - kattoremontit, kattopeltityöt & rakennuspeltityöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Haminan sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt ja kattoremontit taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla Haminassa. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Hamina - se fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. PKR Hamari valmistaa laadukkaat ja kestävät konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä kilpailukykyiseen hintaan. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Valitse sinäkin konesaumattu peltikatto - jätä katon toteutus ja remontointi kokeneelle kattopeltisepälle!

Sadevesijärjestelmät & Kattoturvatuotteet Hamina - kattoremontin yhteydessä

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein niin kattoturvatuotteet kuin sadevesijärjestelmät. PKR Hamari kattofirmalta laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. Toteutamme sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. 

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Vesikaton kattoremontti Haminassa

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa ja remontoi kestävät ja pitkäikäiset konesaumatut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Meiltä omakotitalon, kesämökin, rivitalon sekä kerrostalon laadukas kattoremontti järkevällä hinta-laatusuhteella koko Haminan alueella. Palvelemme kattotöissä ja kattoremonteissä niin kotitalouksia, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Hamina - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

PKR Hamari kattofirmalta konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kokeneen kattopeltisepän käsityönä järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä sinäkin kesämökin, omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon konesaumakaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle. Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt onnistuvat kauttamme koko Haminan sekä tietysti Neuvoton, Vilniemi ja Metsäkylä alueillakin.

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Haminan alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti