Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT HEINOLA & VIERUMÄKI - PELTIKATTOREMONTTI KOKEMUKSELLA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontti Heinola & Vierumäki - kattotyöt ja peltityöt alan ammattilaiselta

PKR Hamarilta monipuoliset, luotettavat ja ammattitaitoiset kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Heinola ja Vierumäki alueella. Teemme katon korjaukset, kattoremontit sekä muut kattotyöt aina alan ammattilaisen tarkkuudella, jotta voimme taata asiakkaillemme lopputuloksen, joka kestää vuoden ympäri Suomen vaikeissa sääolosuhteissa. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä sekä peltitöissä Heinola ja Vierumäki alueilla niin yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöiltä.

Konesaumakatto Heinola & Vierumäki - se taatusti vedenpitävä ja pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on nykypäivänäkin korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja remonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Konesaumakatto on se oikea valinta kun haluaa kestävän, näyttävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme. Valitse sinäkin laadukas ja näyttävä konesaumattu peltikatto ja pyydä tarjous jo tänään - peltiseppä & kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Katon kuntotarkastus veloituksetta ja ilman sitoutumista

Ennen katon korjaustöitä tai kattoremonttia on suositeltavaa tehdä katolle kuntokartoitus ammattilaisen toimesta, tällöin pystyt välttämään ikävät yllätykset, jotka saattaisivat ilmetä kesken työurakan tai myöhemmässä vaiheessa sekä voit varmistua siitä, että katon korjaustyöt tai kattoremontti tehdään alusta lähtien okein. Tarjoammekin katon kuntokartoituksen veloituksetta sekä ilman sitoutumista, sillä haluamme tarjota kattoalan ammattilaisen rehellisen mielipiteen jokaiselle kattoremonttia tarvitsevalle katon korjaus- sekä remonttitarpeista. Ota yhtettä, soita tai laita viesti, niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

 

Kattotyöt ja peltityöt Heinolan alueella - kattopeltityöt & rakennuspeltityöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Heinola, Vierumäki sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Heinola & Vierumäki- konesaumakatto se paras valinta

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Heinolan ja Vierumäen alueilla. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate niin kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai julkisen rakennuksen peltikaton kattoremontti alan ammattilaiselle.

Sadevesijärjestelmät & Kattoturvatuotteet Heinola & Vierumäki - kattoremontin yhteydessä

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein niin kattoturvatuotteet kuin sadevesijärjestelmät. PKR Hamari kattofirmalta laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. Toteutamme sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. 

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan!

Vesikaton kattoremontti Heinola alue

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa ja remontoi kestävät ja pitkäikäiset konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kokeneen kattopeltisepän käsityönä vankalla ammattitaidolla kilpailukykyseen hintaan Heinolan alueella niin kotitalouksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeilla.  Jätä kattoremontti tai katon korjaus alan ammattilaiselle. Pyydä tarjous jo tänään!

Kattoremontit Heinola ja Vierumäki - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Vierumäki ja Heinola alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa ja remontoi konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kokeneen kattopeltisepän käsityönä kilpailukykyiseen hintaan - niin pienet kuin suuret urakat. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä Heinola & Vierumäki - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti