Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT, PELTITYÖT HOLLOLA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

Kattoremontit Hollola - kattotyöt ja peltityöt saman katon alta

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Hollolan alueella yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille. Jokainen katon korjaustyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon koko kattoremontin suunnittelu- ja toteutusprosessin aikana. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä peltikatto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja toiveet. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista.

Konesaumakatto Hollola - se vedenkestävä ja pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumakaton toteutus kuuluu erikoisosaamiseemme. Mikäli toivot näyttävän, modernin, kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen suosittelemme valitsemaan konesaumatun peltikaton. PKR Hamarilla jokainen konesaumakatto toteutetaan kokeneen kattopeltisepän käsityönä katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Valmistamme konesaumatut peltikatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Hollolan alueella. Jokainen kattoremontti ja kattotyö suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti ja räätälitynä kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan, sekä tietysti asiakkaan toiveita kuunnellen. 

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme tarpeiden mukaan. Konesaumattu peltikatto on näyttävä ja kestävä valinta niin omakotitaloon, kesämökkiin, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Valitse sinäkin kustannustehokas  konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Hollola - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontit, katon korjaustyöt sekä muut kattotyöt aloitetaan katon kuntokartoituksella. Katon kuntokartoitus on aina syytä tehdä ja se kannattaa jättää ammattilaisen käsiin välttyäksesi mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa ja näin takaat itsellesi kestävän katon vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä rehellisen mielipiteen katon tilanteesta ja tarvittavista remonttitarpeista. Ota yhteyttä jo tänään niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

 

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Hollola - kattotyöt ja peltityöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Hollolan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Kattoremontit, kattotyöt sekä peltityöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Hollola - se taatusti fiksu valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse silloin konesaumakatto. PKR Hamari kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakatot yksilöllisesti käsityönä, vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. 

Konesaumakatto on erittäin kevyt, kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen.

Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi - pyydä tarjous jo tänään!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Vesikaton kattoremontti Hollolassa

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta, sateelta sekä lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin kattotyöt alan asiantuntijalle. PKR Hamari valmistaa laadukkaat ja kestävät konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon sekä kerrostalon kattoremontti vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella koko Hollolan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattoremontit Hollolan alueella - peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Kattoremontit, kattotyöt sekä rakennuspeltityöt onnistuvat PKR Hamarilta koko Hollolan alueella sekä tietysti Hämeenkoski, Nostava, Herrala, Pyhäniemi, Heinlammi, Salpakangas, Vesikansa, Paimela, Kalliola, Kukkila, Miekkiö, Sairakkala, Vainio-Korpikylä sekä Tennilä alueillakin. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon kattoremontti ja kattotyöt alan ammattilaiselle.

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä jo tänään - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti