Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT KAUSALA & IITTI - PELTIKATTOREMONTTI KOKENEELTA KATTOPELTISEPÄLTÄ

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Kausala & Iitti - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella

Kaipaako peltikattosi korjaustöitä tai onko tarve laajemmalle kattoremontille, vai kenties rakenteilla uusi talo tai rakennus? PKR Hamari pelti- ja kattofirmalta näyttävä ja kestävä peltikatto niin omakotitaloon, kesämökkiin, piharakennukseen, rivitalooon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen Kausalassa sekä koko Iitin kunnan alueella on sitten kyse pienemmästä tai suuremmasta urakasta. Toteutamme monipuoliset kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaus- ja paikkaustyöt avaimet käteen -periaatteella yksityisille, yrityksille, rakennusliikkeilla ja taloyhtiöille. PKR Hamari toteuttaa kattoremontit, katon korjaustyöt, sekä muut kattotyöt suunnittelusta toteutukseen ja huolehtii tietenkin myös remonttijälkien siivouksesta. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. 

Konesaumakatto Kausala & Iitti - se vedenpitävä ja näyttävä peltikatto

PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumakatto on täysin vedenpitävä, eikä kattopeltiin tehdä reikiä, vaan tiiviys saadaan aikaiseksi kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumakatossa peltiin ei tarvitse läpivientien kohdallakaan tehdä reikiä, joten esim. savupiippujen, viemärituuletusten ym. pellitykset ovat varmasti vesitiiviitä. Luota siis sinäkin kattovalinnassasi konesaumakattoon ja ota yhteyttä kattoalan ammattilaiseen toteuttamaan se huolella, luotettavasti ja laadulla. PKR Hamari kattofirmalta konesaumakatto vankalla kokemuksella kokeneen kattopeltisepän käsityönä sekä aina järkevällä hinta-laatusuhteella.

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat tietenkin myös kauttamme. Valitse sinäkin talosi tai rakennuksen turvaksi kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Kausala & Iitti - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Katon korjaustyöt sekä kattoremontit kannattaa aina aloittaa katon perusteellisella kuntokartoituksella. Jätä katon kuntokartoitus asiantuntijalle, näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja katon korjaustyöt sekä kattoremontti tehdään alusta lähtien oikein. PKR Hamarilta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä, soita tai laita viesti niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Kattoremontit Kausala & Iitti - peltikattoremontit ja muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta, sateelta sekä lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin kattoremontti sekä muut kattotyöt alan asiantuntijalle. PKR Hamari valmistaa laadukkaat ja kestävät konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon sekä kerrostalon kattoremontti vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella Kausalan sekä koko Iitin alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Kausala & Iitti - peltityöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Kausala ja Iitti sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Kattoturvatuotteet & Sadevesijärjestelmät Kausala & Iitti - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat järkevään hintaan

Laadukkaat sadevesijärjestelmät, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. Meiltä myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuinen sadevesijärjestelmä, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Taatusti laadukkaat kattotyöt & peltityöt

Teemme kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai pieniä katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntotarkastuksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Peltikattoremontit, kattotyöt ja rakennuspeltityöt juuri sinua varten - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Kattoremontit Iitti kunta - kattotyöt ja peltityöt vankalla ammattitaidolla

Haapa-Kimola - Haapalahti - Haukkala - Hiisiö - Huhdasjärvi - Huutotöyry - Isokylä - Kalaksue - Kauramaa - Kausala - Koliseva - Konttila - Koskenniska - Kukonoja - Kuukso - Kymentaka - Kyrönkylä - Lyöttilä - Mankala - Muikkula - Myllytöyry - Niinimäki - Nirvinen - Palojärvi - Pentinmäki - Perheniemi - Piilahti - Pyörylä - Radansuu - Ruokoniemi - Saaranen - Salonsaari - Sampola - Siikakoski - Sitikkala - Säkkilänmaa - Säyhtee - Sääskjärvi - Taasia - Tapola - Tillola - Vuolenkoski - Väärtti

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti