Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT JAALA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Jaala - kattotyöt ja peltityöt saman katon alta

PKR Hamari kattofirmalta monipuoliset kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä katon korjaus- ja paikkaustyöt avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen Jaalan alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit kattoalan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä sekä taloyhtiöitä.

Konesaumakatto Jaala - se kestävä ja pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on pitkä historia ja sen suosio on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamarin erikoisosaamiseen kuuluu konesaumakattojen toteutus. Konesaumakatto on näyttävä, kestävä sekä pitkäikäinen valinta niin kesämökkiin, omakotitaloon, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. PKR Hamarilla konesaumatun peltikaton valmistaa kokenut  kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Valmistamme konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella kohteeseen kuin kohteeseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat kauttamme aina toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valitse sinäkin kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään! 

Katon kuntotarkastus veloituksetta

Meiltä onnistuu niin katon korjaustyöt kuin laajemmat kattotyöt ja kattoremontit avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen Jaalan alueella. Kaikki alkaa kuitenkin katon kuntokartoituksella - tietenkin veloituksetta ja ilman sitoutumista. Katon kuntokartoitus on syytä tehdä on sitten kyseessä pienempi katon korjaustyö tai kokonaisvaltaisempi kattoremontti ja sen toteutus kannattaa jättää alan ammattilaiselle. Näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa ja takaat itsellesi kestävän katon vuosikymmeniksi. Ota yhteyttä - PKR Hamari on pikaisesti paikalla!

Rakennuspeltityöt, kattotyöt ja kattoremontit asiakaslähtöisesti

Teemme kattotyöt, kattoremontit, katon korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti Jaalan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Itä-Uudenmaan alueella. Tavoitteena on kattotyö tai rakennuspeltityö, joka ylittää asiakkaan toiveet ja odotukset. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon koko kattoremontin suunnittelu- ja toteutusprosessin aikana.

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Jaala - peltityöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Kattoremonttien lisäksi yrityksemme tarjoaa monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Jaalan alueella.

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt sekä erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Vesikaton kattoremontti Jaalassa - se kiinteistön tärkein suoja

Laadukas ja hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin vesikaton toteutus alan asiantuntijalle. PKR Hamari kattofirmalta kestävät ja pitävät konesaumatut peltikatot vuosikymmenten kokemuksella Jaalan alueella sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella.

Sadevesijärjestelmät & kattoturvatuotteet Jaala - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat järkevään hintaan

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. Meiltä myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna Jaalan alueella!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista. Jätä katon kuntotarkastus alan asiantuntijalle!

Peltikattoremontit Jaala - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti Jaalan alueella. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Valmistamme konesaumatut peltikatot aina yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan. Konesaumakatto on näyttävä ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä Jaalassa - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti