Laadukkaat peltikattoremontit - kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt peltiseppä & kattofirma PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT KARHULA & KYMI - MONIPUOLISET KATTOTYÖT & PELTITYÖT YKSITYISILLE JA TALOYHTIÖILLE SEKÄ RAKENNUSLIIKKEILLE

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattotyöt ja peltityöt - kattoremontit huipputekijältä Karhula ja Kymi alueella

Onko uusi katto rakenteilla tai onko aika toteuttaa täydellinen kattoremontti? PKR Hamari kattofirma toteuttaa kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, piharakennuksiin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin Karhula ja Kymi alueilla. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Meiltä kattoremontit, kattotyöt ja peltityöt kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille sekä rakennusliikkeille.

Peltikatto & konesaumakatto Karhula & Kymi - peltikattoremontit ammattitidolla

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutukseen ja saneeraukseen ja jokainen katto toteutetaan kokeneen kattopeltisepän käsityönä katon tarpeiden ja muotojen mukaan. Mikäli toivot kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto juuri se oikea valinta. Toteutamme kaikki kattotyöt sekä kattoremontit suunnittelusta toteutukseen ja huolehdimme myös remonttijälkien siivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat tietenkin myös kauttamme. Valitse sinäkin pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto!

Katon kuntotarkastus veloituksetta ja ilman sitoutumista

Katon korjaustyöt ja kattoremontit tulee aina aloittaa kuntokartoituksella. Katon kuntokartoitus kannattaa jättää alan ammattilaiselle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja kattoremontti toteutetaan alusta lähtien oikein. Palveluumme sisältyy kuntokartoitus veloituksetta ja ilman sitoutumista, mutta mikä tärkeintä meiltä saat rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä ja pyydä katon kuntotarkastus jo tänään!

Kattoremontit Karhula & Kymi - peltikattoremontit ja muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta, sateelta sekä lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin kattoremontti sekä muut kattotyöt alan asiantuntijalle. PKR Hamari valmistaa laadukkaat ja kestävät konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä omakotitalon, kesämökin, rivitalon sekä kerrostalon kattoremontti vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla sekä järkevällä hinta-laatusuhteella Karhulan ja Kymin alueella. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi - ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Karhula & Kymi - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Karhula, Kymi sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Meiltä peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.  Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Kattotyöt & Peltityöt - kaikki saman katon alta

Teemme kattotyöt, kattoremontit, peltikaton paikkaus- ja korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntotarkastuksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Kattotyöt, kattoremontit ja rakennuspeltityöt onnistuneesti -  kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti