Kattopeltityöt, rakennuspeltityöt sekä peltikattoremontit - peltiseppä & kattofirma palveluksessasi

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT KÄRKÖLÄ & JÄRVELÄ - KONESAUMAKATTO ALAN AMMATTILAISELTA

Kattoremontit Kärkölä & Järvelä - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kattoremontit sekä laajemmat katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen periaatteella Kärkölän ja Järvelän alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä.

Konesaumakatto Kärkölä & Järvelä - se paras ja kestävin peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumattujen peltikattojen remontit ovat erikoisosaamistamme. Jokainen konesaumakatto toteutetaan kattopeltisepän käsityönä katon tarpeiden sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Mikäli toivot kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto oikea valinta. PKR Hamari kattofirma valmistaa konesaumakatot ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Kärkölän ja Järvelän alueella vankalla kokemuksella. Jokainen PKR Hamarin kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan, sekä tietysti asiakkaan toiveita kuunnellen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme - tietenkin peltiseppä PKR Hamarin käsityönä. Konesaumattu peltikatto on näyttävä ja kestävä valinta vuosikymmeniksi. Valitse sinäkin kustannustehokas konesaumakatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastua Kärkölä & Järvelä - tietenkin veloituksetta ja ilman sitoutumista

Katon kuntokartoitus on aina syytä tehdä ennen kattoremonttia ja se kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa ja takaat itsellesi kestävän katon vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta saat aina rehellisen mielipiteen katon tilanteesta ja tarvittavista remonttitarpeista. Tilaa kuntokartoitus jo tänään!

Peltikatto Kärkölä & Järvelä - konesaumakatto, se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse konesaumakatto. Konesaumakatto on kestävä, pitkäikäinen ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen, kohteeseen kuin kohteeseen. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton korjaa tai valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä aina järkevällä hinta-laatutasolla. Jätä konesaumakaton toteutus ammattilaiselle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Kärkölä & Järvelä - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Haminan sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Taatusti laadukkaat kattotyöt & peltityöt

Teemme kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai pieniä katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntotarkastuksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. Kattopeltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt juuri sinua varten - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti