Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT KERAVA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Kerava - kattotyöt ja peltityöt saman katon alta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Keravan alueella. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon kattoremontin sekä suunnittelu- että toteutusprosessissa. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin laajoistakin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä sekä peltitöissä niin taloyhtiöitä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin kotitalouksia Keravalla.

Katon kuntotarkastus Kerava - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Katon korjaustyöt sekä kattoremontit aloitetaan aina katon kuntotarkastuksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kattoremontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että kattotyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat katon kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon nykytilasta ja tarvittavista korjaus- ja remonttitarpeista.

Konesaumakatto Kerava - se taatusti kestävä ja pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumattujen peltikattojen toteutukseen. Konesaumakatto on täysin vedenpitävä, eikä kattopeltiin tehdä reikiä, vaan tiiviys saadaan aikaiseksi kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumakatossa peltiin ei tarvitse läpivientien kohdallakaan tehdä reikiä, joten esim. savupiippujen, viemärituuletusten ym. pellitykset ovat varmasti vesitiiviitä. Luota siis sinäkin kattovalinnassasi konesaumakattoon ja ota yhteyttä kattoalan ammattilaiseen toteuttamaan se huolella, luotettavasti ja laadukkaasti. PKR Hamari kattofirman kattopeltiseppä valmistaa konesaumakaton käsityönä kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme tarpeiden ja toivomusten mukaan. Mikäli toiveena on kestävä ja näyttävä katto vuosikymmeniksi, valitse konesaumattu peltikatto. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous - PKR Hamari kattofirma toteuttaa!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Kerava - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Tarjoamme kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Kerava sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Kattoremontit sekä monipuoliset peltityöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Kerava - konesaumakatto se taatusti fiksu valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse silloin konesaumakatto. Konesaumakatto on erinomainen kate kohteeseen kuin kohteeeseen. PKR Hamarin kokenut kattopeltiseppä valmistaa ja korjaa konesaumakatot käsityönä, vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Keravan alueella. Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrastalon kattoremontti alan ammattilaiselle. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi - pyydä tarjous jo tänään!

Kattoremontit Keravalla - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti Keravan alueella. PKR Hamari valmistaa ja korjaa konesaumatut peltikatot kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella ja taatusti kilpailukykyiseen hintaan. 

Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon sekä kerrostalon kattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä Keravalla - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti