Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT KORIA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN HUIPPUTEKIJÄLTÄ

Kattoremontit Koria - kattotyöt ja peltityöt kattoalan ammattilaiselta

Onko edessä peltikaton korjaustyö edessä tai onko aika toteuttaa perusteellinen kattoremontti, vai mahdollisesti uutta rakenteilla? PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä peltikaton korjaus- ja paikkaustyöt niin omakotitaloon, kesämökkiin, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen Koria alueella. Niin pienet kuin suuret kattotyöt, kattoremontit sekä peltityöt aina tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontti, kattotyöt sekä kattopeltityöt alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä, kattoremonteissa sekä rakennuspeltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä.

Katon kuntotarkastus veloituksetta ja ilman sitoutumista

On sitten kyseessä kattoremontti tai katon korjaustyö kaikki aloitetaan katon kuntokartoituksella. Näin selvitetään mikä katon tilanne on ja mitä korjaus- tai remonttitarpeita on. Välttyäksesi mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kannattaa katon kuntokartoitus jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin myös varmistetaan, että tarvittavat katon korjaus- tai kattoremonttitarpeet tulevat tehtyä ja että kattotyöt ja kattoremontti toteutetaan heti alusta lähtien oikein. PKR Hamari suorittaa katon kuntokartoituksen veloituksetta sekä ilman sitoutumista, mutta mikä tärkeintä, saat rehellisen mielipiteen tilanteesta ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä ja pyydä katon kuntotarkastus jo tänään!

Konesaumakatto Koria - se paras peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumakattojen toteutus kuuluu erikoisosaamiseemme. Mikäli toivot näyttävän, modernin, kestävän sekä taatusti pitkäikäisen lopputuloksen suosittelemme valitsemaan konesaumatun peltikaton. PKR Hamarilla jokainen konesaumakatto toteutetaan kattopeltisepän käsityönä katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Valmistamme konesaumatut peltikatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Kuusankoski ja Koria alueella. Jokainen kattoremontti ja kattotyö suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti ja räätälitynä kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan, sekä tietysti asiakkaan toiveita kuunnellen. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeä ja asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan aina huomioon kattotyön edetessä.

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat tietenkin myös kauttamme. Valitse sinäkin näyttävä ja pitkäikänen konesaumakatto - ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt Koria - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Korialla. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Kattotyöt ja peltityöt Koria - kaikki saman katon alta

Monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt yksityisille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille Korian alueella. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä. PKR Hamari peltisepältä peltityöt ja erikoispellitykset tarpeiden mukaan kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä PKR Hamari toteuttaa!

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet Koria - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna!

Vesikaton kattoremontti Koria - vesikatto, se kiinteistön tärkein suoja

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta, sateelta sekä lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin kattoremontti sekä muut kattotyöt alan asiantuntijalle. PKR Hamari valmistaa vesitiiviit ja kestävät peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon sekä kerrostalon kattoremontti vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella Korian alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Peltikatto Koria - se taatusti fiksu valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse silloin konesaumakatto. PKR Hamari kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakatot yksilöllisesti käsityönä, vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on erittäin kevyt, kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi - pyydä tarjous jo tänään!

Kattoremontit Koria - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti Korian alueella. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamarilta peltikaton korjaus sekä remontointi vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä Koria - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti