Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT KOTKA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Kotka - kattotyöt & peltityöt vankalla kokemuksella

PKR Hamarilta monipuoliset ja ammattitaitoiset kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella Kotkan alueella. Teemme kattotyöt ja kattoremontit aina ammattilaisen tarkkuudella, jotta voimme taata asiakkaillemme lopputuloksen, joka kestää vuoden ympäri kotimaamme vaikeissa sääolosuhteissa. Mikäli tarvitset kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älä epäröi olla meihin yhteydessä. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä kokok Kotkan alueella.

Konesaumakatto Kotka - se pitkäikäisin ja kestävin peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa PKR Hamarin kokenut kattopeltiseppä käsityönä aina yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Konesaumakatto on se oikea valinta kun haluaa kestävän, näyttävän ja taatusti pitkäikäisen lopputuloksen. Teemme kattotyöt,  kattoremontit sekä monipuoliset peltityöt vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä ja jokainen meidän tekemä kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti, joka kerta huomioon ottaen eri kohteiden omat tarpeet sekä vaatimukset. Tähän myös tottakai räätälöimme ammattitaidolla harkiten jokaisen asiakkaan omat tarpeet ja toivomukset työntekoon tai lopputulosta koskien. Kattoremontin yhteydessä PKR Hamarilta onnistuu myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet sekä muut rakennuspeltityöt asiakkaan tarpeiden mukaan. Jätä kattotyöt sekä kattoremontit kattoalan asiantuntijalle - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Kotka - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Ennen kattoremonttia on suositeltavaa tehdä katon kuntokartoitus ammattilaisen toimesta. Näin pystyt välttämään ikävät yllätykset, jotka saattaisivat ilmetä kesken kattoremonttia tai myöhemmässä vaiheessa sekä voit varmistua siitä, että katon korjaustyöt tai kattoremontti tehdään alusta lähtien okein. Tarjoammekin katon kuntokartoituksen veloituksetta sekä ilman sitoutumista, sekä rehellisen mielipiteen alan ammattilaiselta tarvittavista toimenpiteistä. Näin saat selkeän kuvan mikä katon ja rakenteiden todellinen tilanne on. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Peltikatto Kotka - konesaumakatto, se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. PKR Hamarin kattopeltiseppä korjaa ja valmistaa konesaumakatot vuosikymmenten kokemuksella ja aina kilpailukykyiseen hintaan. Valitse sinäkin konesaumattu peltikatto - jätä katon toteutus kokeneelle kattopeltisepälle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Kotka - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Kotkan sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Vesikaton kattoremontti Kotka

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari kattofirmalta saat laadukkaan, kestävän, vedenpitävän ja näyttävän peltikaton vuosikymmeniksi eteenpäin kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella ja aina järkevällä hinta-laatusuheella koko Kotkan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous - PKR Hamarin kattofirma toteuttaa!

Kattoremontit Kotkassa - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti Kotkassa. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä sinäkin omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä Kotkassa - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti