Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT & PELTITYÖT KOUVOLA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Kouvola - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella 

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä katon korjaus- ja paikkaustyöt avaimet käteen periaatteella niin pieniin kuin suuriin urakoihin Kouvolan alueella. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan, sekä tietysti asiakasta kuunnellen. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää koko kattoremontin aikana ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan aina huomioon työn edetessä. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme monipuolisissa kattoremonteissa, kattotöissä sekä peltitöissä niin yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöitäkin.

Peltikatto & Konesaumakatto Kouvola - se kestävä ja pitkäikäinen valinta

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari kattofirma on erikoistunut konesaumattujen peltikattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, rivitaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa ammattitaitoinen ja kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Konesaumakatto on se oikea valinta kun haluaa kestävän, modernin ja näyttävän katon vuosikymmeniksi. Valmistamme konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Kouvolan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella.

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme. Kattoremonttien ohella teemme myös yksittäisiä peltitöitä, niin pieniä kuin suuria urakoita Kouvolassa. Otathan yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi - meiltä onnistuu peltityöt ja peltikattoremontit juuri sinua varten!

Katon kuntotarkastus Kouvola - veloituksetta ja ilman sitoutumista

On sitten kyseessä katon korjaustyö tai kokonaisvaltainen kattoremontti on suositeltavaa, että aivan ensimmäiseksi tehdään perusteellinen katon kuntotarkastus. On tärkeää tarkistaa sekä itse katon kunto sekä rakenteet ovat kunnossa. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriokohtiin, joista ei ollut tietoakaan. Katon kuntotarkastus kannattaa jättää kattoalan ammattilaiselle. Näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kattoremontin aikana tai jälkeenpäin. Tämä varmistaa myös, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja mikä tärkeintä aidosti rehellisen mielipiteen mitä korjaus- tai remonttitarpeita katolla on. Ota yhteyttä ja tilaa katon kuntotarkastus jo tänään!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista. Katon kuntotarkastukset kauttamme onnistuvat Kouvolassa sekä lähialueilla lyhyelläkin varoitusajalla. Jätä katon kuntotarkastus sekä kattotyöt alan asiantuntijalle!

Rakennuspeltityöt, kattotyöt ja kattoremontit Kouvolassa - kaikki saman katon alta

Teemme kattotyöt, peltikaton korjaus- ja paikkaustyöt, kattoremontit, sekä monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla sekä asiakkaan toiveita ja tarpeita noudattaen. Mikäli tarvitsette peltitöitä, kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä. 

Peltityöt Kouvola - myös erikoispellitykset ja mittatilaustyöt

Monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt onnistuu kauttamme niin yksityisille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeille Kouvolan alueella. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä. PKR Hamari peltisepältä peltityöt ja erikoispellitykset aina tarpeiden ja toivomusten mukaan kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi ja toivestasi - PKR Hamarin peltiseppä toteuttaa!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Kouvola - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Kouvolan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset ja laadukkaat peltityöt, kattoremontit ja muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Kouvola - konesaumakatto, se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. Konesaumakatto on kestävä, pitkäikäinen ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton korjaa tai valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä aina järkevällä hinta-laatutasolla. Jätä konesaumakaton toteutus alan ammattilaiselle!

Sadevesijärjestelmät & kattoturvatuotteet Kouvola - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna!

Vesikaton kattoremontti Kouvola

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan Kouvolassa sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Kouvola - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt Kouvolan alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot kokeneen kattopeltisepän käsityönä kohteeseen kuin kohteeseen kilpailukykyiseen hintaan. Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltityöt, peltikaton kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä Kouvolassa - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti