Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT KUUSANKOSKI - PELTIKATTOREMONTTI ALAN HUIPPUTEKIJÄLTÄ

Kattoremontit Kuusankoski - kattotyöt ja peltityöt kattoalan ammattilaiselta

Onko edessä peltikaton korjaustyö tai onko aika toteuttaa perusteellinen kattoremontti, vai mahdollisesti uutta rakenteilla? PKR Hamari kattofirmalta omakotitalon, kesämökin, piharakennuksen, rivitalon, kerrostalon tai julkisen rakennuksen kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä peltikaton korjaus- ja paikkaustyöt Kuusankoski alueella. Niin pienet kuin suuret kattotyöt, kattoremontit sekä myös peltityöt aina tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontti, kattotyöt sekä kattopeltityöt alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä, kattoremonteissa sekä rakennuspeltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä.

Katon kuntotarkastus Kuusankoski - veloituksetta ja ilman sitoutumista

On sitten kyseessä kattoremontti tai katon korjaustyö kaikki aloitetaan katon kuntokartoituksella. Näin selvitetään mikä katon tilanne on ja mitä korjaus- tai remonttitarpeita on. Välttyäksesi mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kannattaa katon kuntokartoitus jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin myös varmistetaan, että tarvittavat katon korjaus- tai kattoremonttitarpeet tulevat tehtyä ja että kattotyöt ja kattoremontti toteutetaan heti alusta lähtien oikein. PKR Hamari suorittaa katon kuntokartoituksen veloituksetta sekä ilman sitoutumista, mutta mikä tärkeintä, saat rehellisen mielipiteen tilanteesta ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä ja pyydä katon kuntotarkastus jo tänään!

Konesaumakatto Kuusankoski - se paras peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja se on nykypäivänäkin suosittu niin uudisrakentamisessa kuin katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumakattojen toteutus kuuluu erikoisosaamiseemme. Mikäli toivot näyttävän, modernin, kestävän sekä taatusti pitkäikäisen lopputuloksen suosittelemme valitsemaan konesaumatun peltikaton. PKR Hamarilla jokainen konesaumakatto toteutetaan kattopeltisepän käsityönä katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Valmistamme konesaumatut peltikatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Kuusankoski alueella. Jokainen kattoremontti ja kattotyö suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti ja räätälöitynä kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan, sekä tietysti asiakkaan toiveita kuunnellen. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeä ja asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan aina huomioon kattotyön edetessä.

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat tietenkin myös kauttamme. Valitse sinäkin näyttävä ja pitkäikänen konesaumakatto - ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista. Katon kuntotarkastukset onnistuvat kauttamme Kuusankosken alueella lyhyelläkin varoitusajalla!

Peltikatto Kuusankoski - konesaumakatto se taatusti fiksu valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse konesaumakatto. Konesaumakatto on kevyt ja kestävä kate vuosikymmeniksi kohteeseen kuin kohteeseen. Valmistamme vesitiiviit, kestävät ja näyttävät konesaumakatot yksilöllisesti vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella koko Kuusankosken alueella. Jätä konesaumakaton korjaus ja toteutus alan ammattilaiselle. 

Kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt Kuusankoski - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Kuusankoski sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vuosikymmenten kokemuksella Kuusankoskella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltityöt Kuusankoski - mittatilaustyöt ja erikoispellitykset

Monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt yksityisille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille Kuusankoskella. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä. PKR Hamari peltisepältä peltityöt ja erikoispellitykset tarpeiden mukaan kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä PKR Hamari toteuttaa!

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet Kuusankoski - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna!

Vesikaton kattoremontti Kuusankoski

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen kattopeltisepän käsityönä. Meiltä omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpaipukykyiseen hintaan Kuusankoski sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Kuusankoski - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Peltityöt, kattoremontit sekä kattotyöt onnistuvat PKR Hamarilta Kuusankoskella sekä tietysti Mäyrämäki, Ruotsula, Rantakulma, Voikkaa, Mattila, Pilkanmaa, Tähtee, Mäkikylä, Naukio, Kuusaa, Kuusaanniemi sekä Keltti alueillakin.

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti katon tarpeiden ja muotojen mukaan kokeneen kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Jätä sinäkin omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai muun kiinteistön konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä Kuusankoski - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti