Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT & PELTITYÖT LAHTI - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Lahti - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella

PKR Hamarilta kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaus ja paikkaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella kotitalouksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille Lahdessa sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. Jokainen kattotyö, katon korjaustyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon koko kattoremontin suunnittelu- ja toteutusprosessin aikana. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista.

Konesaumakatto Lahti - se taatusti kestävä ja pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Erikoisosaamiseemme kuuluu konesaumakattojen toteutus. PKR Hamarilla jokainen konesaumattu peltikatto toteutetaan yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Mikäli toiveena on kestävä ja näyttävä katto vuosikymmeniksi, valitse sinäkin konesaumattu peltikatto. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja aina järkevällä hinta-laatusuhteella. Meiltä kattoremontit niin yksityisille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeille Lahti alueella. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme. Konesaumakatto on näyttävä ja kestävä valinta niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen, kohteeseen kuin kohteeseen. Valitse sinäkin kustannustehokas ja näyttävä konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Lahti - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontit ja katon korjaustyöt aloitetaan aina katon kuntokartoituksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ole ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kattoremontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä, soita tai laita viesti, niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Rakennuspeltityöt, kattotyöt ja kattoremontit aina asiakkaan toiveiden mukaisesti

Teemme kattotyöt, kattoremontit, katon korjaustyöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä parhaita materiaaleja käyttäen. Työn lopputuloksen onnistuminen kestäväksi vuosikymmenten ajaksi on asia, jota tavoittelemme jokaista työtä tehdessämme. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä älkää epäröikö olla meihin yhteydessä.

Peltityöt Lahti - myös erikoispellitykset ja mittatilaustyöt

Monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt onnistuu kauttamme niin yksityisille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeille Kouvolan alueella. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä. PKR Hamari peltisepältä peltityöt ja erikoispellitykset aina tarpeiden ja toivomusten mukaan kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi ja toivestasi - PKR Hamarin peltiseppä toteuttaa!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Lahti - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Lahti sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalon ja kerrostalon katon korjaus- ja paikkaustyöt. 

Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Meiltä onnistuu katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Lahti - konesaumakatto se taatusti viisas valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. Konesaumakatto on kestävä, pitkäikäinen ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton korjaa tai valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä aina järkevällä hinta-laatutasolla. Jätä konesaumakaton toteutus alan ammattilaiselle!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen Lahden seudulla veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Katon kuntotarkastukset onnistuvat kauttamme Lahdessa sekä lähialueilla lyhyelläkin varoitusajalla. Jätä katon kuntotarkastus sekä kattotyöt alan asiantuntijalle - kattofirma PKR Hamari!

 

Kattoturvatuotteet & Sadevesijärjestelmät Lahti - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. Meiltä myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan Lahti alueella - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna!

Vesikaton kattoremontti Lahti

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan Lahdessa sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Lahti - peltityöt, peltikattoremontit sekä kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt Lahden alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia, katon korjaustöitä tai peltitöitä älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot kokeneen kattopeltisepän käsityönä kohteeseen kuin kohteeseen kilpailukykyiseen hintaan. Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltityöt, peltikaton kattoremontti sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä Lahdessa - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti