Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT, PELTITYÖT LAPINJÄRVI & PORLAMMI - PELTIKATTOREMONTTI KATTOPELTISEPÄN KÄSITYÖNÄ

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Lapinjärvi - kattotyöt ja peltityöt huipputekijältä

PKR Hamari kattofirmalta monipuoliset kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Porlammi sekä koko Lapinjärven alueella.Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja toiveet. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon koko kattoremontin suunnittelu- ja toteutusprosessin aikana. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä Lapinjärven alueella.

Konesaumakatto Lapinjärvi - se paras ja kestävin peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutuksessa ja jokainen konesaumakatto toteutetaan kattopeltisepän käsityönä yksilöllisesti katon tarpeiden ja muotojen mukaan. Mikäli toivot näyttävän sekä taatusti kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto se oikea valinta. Toteutamme aina kaikki kattotyöt ja kattoremontit suunnittelusta toteutukseen ja huolehdimme myös remonttijälkien siivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmä, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme. Kaikki katon pellitystyöt saman katon alta - peltiseppä & kattofirma PKR Hamari. Valitse sinäkin pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Lapinjärvi - veloituksetta ja ilman sitoutumista

On sitten kyse katon korjaustyöstä tai laajemmasta kattoremontista on tärkeää alkuun tehdä katosta perusteellinen katon kuntotarkastus. Katon kuntokartoitus kannattaa jättää alan ammattilaiselle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja kattoremontti toteutetaan alusta lähtien oikein. PKR Hamarilta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista, mutta mikä tärkeintä meiltä saat rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Lapinjärvi - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Lapinjärvi sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Lapinjärvi - konesaumakatto, se fiksu ja taatusti kestävä valinta

PKR Hamari toteuttaa konesaumakatot ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen.

Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon peltikaton kattoremontti alan ammattilaiselle.

Konesaumatun katon kattotyöt ja kattoremontit - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari!

Kattoremontit Lapinjärvi - peltityöt, peltikattoremontit ja muut kattotyöt alan ammattilaiselta

Teemme kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt Lapinjärven alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Kattoremontit ja kattotyöt koko Lapinjärven alueella vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella:

Harsböle - Heikinkylä (Hindersby) - Ingermaninkylä (Ingermansby) - Kimonkylä (Kimoböle) - Kirkonkylä (Kapellby) - Lapinkylä (Labby) - Lindkoski - Pekinkylä (Bäckby) - Porlammi (Porlom) - Pukaro (Pockar) - Rutumi (Rudom) - Vasarankylä

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella aina kilpailukykyiseen hintaan. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Takrenovering och nytt maskinfalsat plåttak i Lappträsk område

Takrenoveringar och nya maskinfalsade plåttak i hela Lappträsk område. Vi gör först ett platsbesök och måttar upp det vi behöver göra. Sedan skickar vi en offert så du får reda på vad som behövs göras med din takrenovering. Det är helt kostnadsfritt. När vi är överens och du har accepterat offerten så kör vi igång. Be om en gratis bedömning av takets skick redan idag. PRK Hamari pratar även svenska!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti