Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT LILJENDAL - PELTIKATTOREMONTTI KOKENEELTA KATTOPELTISEPÄLTÄ

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Liljendal - kattotyöt ja peltityöt avaimet käteen periaatteella

PKR Hamari kattofirmalta kaikki kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt avaimet käteen periaatteella Liljendal alueella alan ammattilaiselta. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja toiveet. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä ja peltitöissä niin yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöitä.

Konesaumakatto Liljendal - se taatusti pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin - kohteeseen kuin kohteeseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa kokenut kattopeltiseppä käsityönä kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Mikäli toiveena on kestävä ja näyttävä katto vuosikymmeniksi, valitse konesaumattu peltikatto. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan sekä toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan, tietenkin asiakkaan toiveita kunnellen. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon suunnittelu- ja toteutusprosessissa. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu ja pelitlistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme, kaikki katon pellitystyöt saman katon alta. Valitse sinäkin moderni, kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Liljendal - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattotyöt ja kattoremontit kannattaa aina aloittaa katon kuntokartoituksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ole ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kattoremontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että kattotyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Liljendal - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Liljendal sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Liljendal - konesaumakatto se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. 

Valitse sinäkin konesaumattu peltikatto - jätä katon toteutus kokeneelle kattopeltisepälle ja pyydä tarjous jo tänään!

Kattoremontit Liljendalissa - peltikattoremontit ja kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt Liljendalin alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Kattoremontit sekä muut kattotyöt koko Liljendalin alueella:

Anteronkylä (Andersby) - Embom - Eskelinkylä (Eskilom) - Garpom - Hopom - Huomanninkylä t. Huomaninkylä (Hommansby) - Kuckubacken - Kvarnbacken - Reimansbacken - Rumpila (Drombom) - Sporrasbacken - Sävträsk - Söderby - Umpala (Mickelspiltom)

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella aina kilpailukykyiseen hintaan. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä sinäkin kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon peltikaton kattoremontti alan ammattilaiselle.

Peltiyöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Takrenovering och nytt maskinfalsat plåttak i hela Liljendal område

Takrenoveringar och nya maskinfalsade plåttak i hela Liljendal område. Vi gör först ett platsbesök och måttar upp det vi behöver göra. Sedan skickar vi en offert så du får reda på vad som behövs göras med din takrenovering. Det är helt kostnadsfritt. När vi är överens och du har accepterat offerten så kör vi igång. Be om en gratis bedömning av takets skick redan idag. PRK Hamari pratar även svenska!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti