Monipuoliset kattoremontit ja kattopeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT MÄNTSÄLÄ - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Mäntsälä - kattotyöt vuosikymmenten kokemuksella

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Mäntsälän alueella niin kotitalouksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille. Jokainen kattoremontti ja kattotyö suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja toiveet. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon koko kattoremontin suunnittelu- ja toteutusprosessin aikana. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista.

Konesaumakatto Mäntsälä - se taatusti pitkäikäinen peltikatto

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, rivitaloihin kuin julkisiin rakennuksiin - kohteeseen kuin kohteeseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa yritykseme kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti katon tarpeiden ja muotojen mukaan. Teemme kattoremontit sekä monipuoliset kattotyöt vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti, joka kerta huomioon ottaen eri kohteiden omat tarpeet sekä vaatimukset. Valmistamme konesaumatut peltikatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Mäntsälän alueella.

Kattotöiden lisäksi PKR Hamarilta onnistuu myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet sekä rakennuspeltityöt asiakkaan tarpeiden mukaan kattoremontin yhteydessä. Kauttamme onnistuu esim. piipun pellitys, piipunhattu ja tarvittavat peltilistat. Konesaumattu peltikatto on erittäin kestävä ja pitkäikäinen valinta niin omakotitaloon, kesämökkiin, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Valitse sinäkin kustannustehokas ja näyttävä konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Mäntsälä - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontti tai katon korjaustyö tulee aina aloittaa katon kuntokartoituksella. Katon kuntokartoitus on aina syytä tehdä ja se kannattaa jättää kattoalan asiantuntijalle, jottei eteen tule ikäviä yllätyksiä. Näin takaat itsellesi kestävän katon vuosikymmeniksi. PKR Hamari tekee katon kuntotarkastukset ja kartoitukset veloituksetta ja ilman sitoutumista ja meiltä saat aina rehellisen mielipiteen katon tilanteesta ja tarvittavista remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle jo tänään!

Peltikatto Mäntsälä - konesaumakatto, se taatusti fiksu valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse silloin konesaumakatto. PKR Hamari kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakatot yksilöllisesti käsityönä, vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. 

Konesaumakatto on erittäin kevyt, kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen.

Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi - pyydä tarjous jo tänään!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Mäntsälä - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Mäntsälän sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Teemme tarvittaessa myös mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla Mäntsälässä. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Vesikaton kattoremontti Mäntsälä

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökkin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan Mäntsälässä. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Mäntsälä - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti Mäntsälässä. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Jätä sinäkin kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai muun kiinteistön konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä Mäntsälässä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääksjärvi