Peltikattoremontti sekä rakennuspeltityöt - peltiseppä & kattofirma palveluksessasi

KATTOREMONTTI MYRSKYLÄ - KATTOTYÖT & PELTITYÖT KATTOALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Myrskylä - kattotyöt ja peltityöt vuosikymmenten kokemuksella

Monipuoliset kattotyöt sekä kattoremontit avaimet käteen -periaatteella Myrskylän alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä, kattoremonteissä sekä myös peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä Myrskylässä.

Konesaumakatto Myrskylä - kestävä peltikatto vuosikymmeniksi

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutuksessa ja jokainen konesaumakatto toteutetaan kattopeltisepän käsityönä katon tarpeiden ja muotojen mukaan. Mikäli toivot näyttävän sekä taatusti kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto se oikea valinta. Toteutamme kattotyöt ja kattoremontit suunnittelusta toteutukseen ja huolehdimme myös remonttijälkien siivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat myös kauttamme. 

Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai muun kiinteistön kattoremontti ja kattotyöt alan ammattilaiselle. Valitse sinäkin pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Myrskylä - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontit ja katon korjaustyöt kannattaa aina aloittaa katon kuntokartoituksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja tämä varmistaa, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Myrskylä - kattoremontit ja peltityöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Myrskylä sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Kattotyöt ja peltityöt Myrskylässä - kaikki saman katon alta

Kattotyöt, kattoremontit, laajemmat peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntotarkastuksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Kattotyöt, kattoremontit ja peltityöt onnistuneesti - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti