Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT & PELTITYÖT NASTOLA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

Kattoremontit Nastola - kattotyöt ja peltityöt alan huipputekijältä

Onko rakenteilla uusi talo tai rakennus tai mahdollisesti tarve katon korjaustöille tai kattoremontille? PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä peltikaton korjaus- ja paikkaustyöt niin omakotitaloon, piharakennukseen, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen Nastolan alueella. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. Toteutamme monipuoliset kattotyöt sekä kattoremontit avaimet käteen -periaatteella yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille Nastolassa. 

Katon kuntotarkastus Nastola - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Katto on rakennuksen tärkein suoja ja katon korjaustyöt ja kattoremontti aloitetaan aina katon kuntokartoituksella. Jätä katon kuntotarkastus kattoalan asiantuntijalle, näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja saat kestävän katon vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamarilta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä jo tänään, niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Konesaumakatto Nastola - se taatusti kestävä peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen sekä korjaamiseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Konesaumattu peltikatto onkin se oikea valinta mikäli toivot taatusti kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. PKR Hamari toteuttaa kattotyöt, katon korjaustyöt sekä kattoremontit suunnittelusta toteutukseen ja huolehtii tietenkin jälkiensä siivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat tietenkin myös kauttamme. Valitse sinäkin taatusti kestävä ja pitkäikäinen konesaumakatto - ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Nastola - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Nastolan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uusdenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Teemme myös tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Sadevesijärjestelmät & kattoturvatuotteet Nastola - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. Meiltä myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan - kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna!

Peltikatto Nastola - konesaumakatto se vedenpitävä ja näyttävä katto

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse sinäkin konesaumakatto. Konesaumakatto on pitkäikäinen ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton korjaa tai valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä aina järkevällä hinta-laatutasolla.

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista. 

Katon kuntotarkastukset onnistuvat kauttamme Nastolassa sekä lähialueilla lyhyelläkin varoitusajalla. Jätä katon kuntotarkastus sekä kattotyöt alan asiantuntijalle - kattofirma PKR Hamari!

Vesikaton kattoremontti Nastola

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan Nastolassa. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Nastolassa - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

PKR Hamari kattofirma valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä kilpailukykyiseen hintaan Nastolan alueella. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä sinäkin kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon peltikaton toteutus tai kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä Nastolassa - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti