Monipuoliset kattoremontit ja kattopeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT, PELTITYÖT ORIMATTILA - PELTIKATTOREMONTTI VANKALLA KOKEMUKSELLA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Orimattila - kattotyöt ja peltityöt kattoalan ammattilaiselta

PKR Hamarilta monipuoliset, luotettavat ja ammattitaitoiset kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella Orimattilan alueella suunnittelusta toteutukseen. Teemme peltikaton korjaustyöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt ammattilasen tarkkuudella, jotta voimme taata kestävän lopputuloksen Suomen ilmaston monipuolisiin olotiloihin. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä sekä peltitöissä niin kotitalouksia, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöitä.

Katon kuntotarkastus Orimattila - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Aina ennen katon korjaustöitä tai kattoremonttia on suositeltavaa tehdä katon kuntotarkastus ammattilaisen toimesta, tällöin pystyt välttämään ikävät yllätykset, jotka saattaisivat ilmetä kesken työurakan tai myöhemmässä vaiheessa sekä voit varmistua siitä, että kattotyöt ja kattoremontti tehdään alusta lähtien okein. Tämän takia me tarjoammekin PKR Hamarilla kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista, sillä haluamme tarjota rehellisen mielipiteen ammattilaisen toimesta katon korjaus- sekä remonttitarpeista. 

Konesaumakatto Orimattila - se taatusti kestävä peltikatto

PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, piharakennuksiin, rivitaloihin kuin julkisiin rakennuksiin - kohteeseen kuin kohteeseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumakatto on se oikea valinta kun haluaa taatusti kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme.

Kattotyöt, kattoremontit sekä monipuoliset rakennuspeltityöt

Teemme kaikki kattotyöt ja kattoremontit sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työn lopputuloksen onnistuminen kestäväksi vuosikymmenten ajaksi on asia, jota tavoittelemme intohimolla jokaista työtä tehdessämme. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai rakennuspeltitöitä, ota meihin yhteyttä. Me takaamme teille ammattilaisen tekemän kestävän lopputuloksen. Valitse sinäkin kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Peltikatto Orimattila - konesaumakatto se taatusti paras valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkisiin rakennuksiin - kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä konesaumakaton korjaus tai toteutus alan ammattilaiselle. Konesaumatun peltikaton korjaa tai valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä aina järkevällä hinta-laatutasolla.

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Orimattila - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Orimattilan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Teemme tarvittaessa myös mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle ammattitaidolla Orimattilassa. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Vesikaton kattoremontti Orimattilassa

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan Orimattilassa. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Orimattila - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Orimattilan alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Kattoremontit & kattotyöt koko Orimattilan alueella: 

Artjärvi - Heinämaa - Henna - Hietana - Hiitelä - Karkkula - Keituri - Kinttula - Kuivanto - Leitsamaa - Luhtikylä - Mallusjoki - Niemi (Niemenkylä) - Niinikoski - Pakaa - Pennala - Ratula - Ruha - Salmela - Sammalisto - Terriniemi - Tietävälä - Tuorakka - Tönnö - Viljamaa - Viljaniemi - Villikkala - Virenoja

PKR Hamari valmistaa ja korjaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan peltisepän käsityönä vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä Orimattilassa - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti