Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT, PELTITYÖT PENNALA - PELTIKATTOREMONTTI VANKALLA KOKEMUKSELLA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Pennala - kattotyöt ja peltityöt kattoalan ammattilaiselta

PKR Hamarilta monipuoliset, luotettavat ja ammattitaitoiset kattotyöt, kattoremontit sekä laajemmat katon korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella Pennalan alueella suunnittelusta toteutukseen. Teemme peltikaton korjaustyöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt ammattilasen tarkkuudella, jotta voimme taata kestävän lopputuloksen Suomen ilmaston monipuolisiin olotiloihin. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä niin yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöitä.

Katon kuntotarkastus Pennala - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Aina ennen katon korjaustöitä tai kattoremonttia on suositeltavaa tehdä katon kuntotarkastus ammattilaisen toimesta, tällöin pystyt välttämään ikävät yllätykset, jotka saattaisivat ilmetä kesken työurakan tai myöhemmässä vaiheessa sekä voit varmistua siitä, että kattotyöt ja kattoremontti tehdään alusta lähtien okein. Tämän takia me tarjoammekin PKR Hamarilla kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista, sillä haluamme tarjota rehellisen mielipiteen ammattilaisen toimesta katon korjaus- sekä remonttitarpeista. 

Konesaumakatto Pennala - se taatusti kestävä peltikatto

PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, piharakennuksiin, rivitaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumakatto on se oikea valinta kun haluaa taatusti kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Kattotyöt, kattoremontit sekä monipuoliset rakennuspeltityöt

Teemme kaikki kattoremontit, katon korjaustyöt ja muut kattotyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työn lopputuloksen onnistuminen kestäväksi vuosikymmenten ajaksi on asia, jota tavoittelemme intohimolla jokaista työtä tehdessämme. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai rakennuspeltitöitä, ota meihin yhteyttä. Me takaamme teille ammattilaisen tekemän kestävän lopputuloksen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme. Valitse sinäkin kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Pennala - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Pennalan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Kattoturvatuotteet & Sadevesijärjestelmät Pennala - kattoremontin yhteydessä

Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein niin kattoturvatuotteet kuin sadevesijärjestelmät. PKR Hamari kattofirmalta laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. Toteutamme sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. PKR Hamarilta myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. 

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan!

Peltikatto Pennala - konesaumakatto se taatusti paras valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestava konesaumakatto. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkisiin rakennuksiin - kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä konesaumakatot aina kilpailukykyiseen hintaan Pennalan ja Orimattilan alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista. Jätä katon kuntotarkastus sekä kattotyöt alan asiantuntijalle!

Vesikaton kattoremontti Pennala - vesikatto, se kiinteistön tärkein suoja

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. Jätä sinäkin kattotyöt alan asiantuntijalle. PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan. Kattoremontti kotitalouksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille vankalla ammattitaidolla. 

Peltikattoremontit Pennala - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti Pennalan alueella. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamarilta konesaumatut peltikatot kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä Pennala - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti