Kattopeltityöt sekä rakennuspeltityöt - peltiseppä & kattofirma palveluksessasi

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT PORNAINEN - PELTIKATTOREMONTTI KATTOALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Pornainen - kattotyöt ja peltityöt vuosikymmenten kokemuksella

Monipuoliset kattotyö sekä kattoremontit avaimet käteen -periaatteella Pornaisen alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä.

Katon kuntotarkastus korjaus- ja remonttitarpeista veloituksetta

Kattoremontti tai katon korjaustyöt kannattaa aina aloittaa katon kuntokartoituksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja tämä varmistaa, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista.

Konesaumakatto Pornainen - kestävä peltikatto vuosikymmeniksi

Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Olemme erikoistuneet konesaumakattojen toteutuksessa ja jokainen konesaumakatto toteutetaan kattopeltisepän käsityönä katon tarpeiden ja muotojen mukaan. Mikäli toivot näyttävän sekä taatusti kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen on konesaumattu peltikatto se oikea valinta. Toteutamme aina kattotyöt ja kattoremontit suunnittelusta toteutukseen ja huolehdimme myös remonttijälkien siivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu, peltilistat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ja nämä onnistuvat myös kauttamme. Valitse sinäkin pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Pornainen - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Pornainen sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Kattoremontit sekä monipuoliset peltityöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Pornainen - konesaumakatto se taatusti paras valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestava konesaumakatto. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa kokenut kattopeltiseppä käsityönä kilpaipukykyiseen hintaan niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen.

Kattoremontit Pornainen - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti Pornainen alueella. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus tai kattoremontti alan ammattilaiselle. Peltikattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä Pornaisen alueella - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti