Laadukkaat kattoremontit ja kattopeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT PORVOO - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Porvoo - kattotyöt ja peltityöt kokemuksella

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Porvoon alueella kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja toiveet. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon koko kattoremontin suunnittelu- ja toteutusprosessin aikana. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista.

Konesaumakatto Porvoo - se näyttävä ja taatusti kestävä peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Mikäli toivot näyttävän, modernin, kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen suosittelemme valitsemaan konesaumatun peltikaton. PKR Hamarilla jokainen konesaumakatto toteutetaan kokeneen kattopeltisepän käsityönä katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Valmistamme konesaumatut peltikatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella Porvoon alueella.Toteutamme kaikki kattotyöt, katon korjaustyöt sekä kattoremontit aina suunnittelusta toteutukseen ja huolehdimme tietenkin myös jälkisiivouksesta. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme - tietenkin peltiseppä PKR Hamarin käsityönä. Valitse sinäkin kustannustehokas ja näyttävä konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Porvoo - tietenkin veloituksetta ja ilman sitoutumista

Katto on rakennuksen tärkein julkisivu ja kattormontit sekä kattotyöt tuleekin aina aloittaa katon perusteellisella kuntokartoituksella. Jätä katon kuntotarkastus alan asiantuntijalle, näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä ja saat kestävän katon vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamarilta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista. Takaamme rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä, soita tai jätä viesti niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Peltikatto Porvoo - konesaumakatto, se taatusti fiksu valinta

PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä käsityönä aina järkevällä hinta-laatutasolla. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. 

Valitse sinäkin konesaumattu peltikatto - jätä kattoremontin toteutus kokeneelle kattopeltisepälle!

Kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt Porvoo - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Porvoon sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Teemme tarvittaessa myös mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Laadukkaat peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella Porvoossa. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Vesikaton kattoremontti Porvoossa

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan Porvoossa. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Porvoossa - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Porvoon alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot kokeneen kattopeltisepän käsityönä kohteeseen kuin kohteeseen kilpailukykyiseen hintaan. Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Kattoremontit ja kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Takrenovering och nytt maskinfalsat plåttak i hela Borgå område

Takrenoveringar och nya maskinfalsade plåttak i hela Borgå område. Vi gör först ett platsbesök och måttar upp det vi behöver göra. Sedan skickar vi en offert så du får reda på vad som behövs göras med din takrenovering. Det är helt kostnadsfritt. När vi är överens och du har accepterat offerten så kör vi igång. Be om en gratis bedömning av takets skick redan idag. PRK Hamari pratar även svenska!

Kattoremontit, kattotyöt ja peltityöt Porvoon alueella - takrenovationer, takarbeten och plåtarbeten i Borgå trakter:

Ali-Vekkoski (Söderveckoski) - Anttila (Andersböle) - Baggböle - Bengtsby - Bjurböle - Boe - Bosgård - Brattnäs - Eerola (Eriksdal) - Eestinmäki (Estbacka) - Emäsalo (Emsalö) - Epoo (Ebbo) - Fagersta - Gammelbacka - Grännäs - Gäddrag - Haikkoo (Haiko)- Hakasalo (Haxalö) - Hamari (Hammars) - Haksi (Hax) - Henttala - Hinthaara (Hindhår) - Hommanäs - Huhtinen - Hummelsund - Ilola (Illby) - Jakari (Jackarby) - Järnböle - Kaarenkylä (Karsby) - Kalastajakylä (Fiskarbyn) - Kaalahti (Kalax) - Kallola - Kankaanmäki - Kardrag - Karleby - Kerkkoo (Kerko) - Kiiala (Kiala) - Kilpilahti (Sköldvik) - Klemetti (Klemetsby) - Kortisbacka - Kreppelby - Kroksnäs - Kråkö - Kulloo (Kullo) - Kurböle - Kuris - Lehtimäki (Lövkulla) - Lehtihamari (Lövhammars) - Linnanpekki (Linnanbäck) - Londböle - Metsäkylä - Mickelsböle - Munkkala (Munkby) - Mustijoki (Svartså) - Myllykylä (Molnby) - Mörtnäs - Norike - Nyby - Nygård - Onas - Orrenkylä (Orrby) - Pappilanmäki (Prästgårdsbacken) - Peippola (Pepot) - Pellinki (Pellinge) - Piirlahti (Pirlax) - Pirttisaari (Pörtö) - Pitkäniitty - Ramsholmen - Renum - Rita - Saksala (Saxby) - Sannainen (Sannäs) - Seitlahti (Seitlax) - Sikilä (Siggböle) - Skavarböle - Sondby - Stensböle - Sundö - Suomenkylä (Finnby) - Svartbäck - Söderby - Tamminiemi (Eknäs) - Tarkkinen (Tarkis) - Teissala (Teisala) - Tolkkinen (Tolkis) - Tirmo - Treksilä (Drägsby) - Tuorila (Torasbacka) - Tyysteri (Tjusterby) - Vaarlahti (Varlax) - Vanhamoisio (Gammelgård) - Veckjärvi - Virtaala (Strömsberg) - Virvik - Voolahti (Vålax) - Västermunkby - Ylike - Yli-Vekkoski (Norrveckoski) - Åby - Åminsby

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti