Laadukkaat kattoremontit ja kattopeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT PYHTÄÄ - PELTIKATTOREMONTTI VANKALLA KOKEMUKSELLA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Pyhtää - kattotyöt ja peltityöt alan huipputekijältä

PKR Hamarilta kattotyöt, kattoremontti sekä katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöitä Pyhtään alueella. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon suunnittelu ja toteutusprosessissa. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää koko kattoremontin aikana. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista sekä erilaisista peltitöistä.

Konesaumakatto Pyhtää - se taatusti paras peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja remonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, piharakennuksiin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa kokenut kattopeltiseppä käsityönä kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme. Valitse sinäkin moderni, kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Pyhtää - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontti tai katon korjaustyö kannattaa aina aloittaa katon kuntokartoituksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ole ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä remontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä ja tilaa kattosi kuntoarvio!

Kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt Pyhtää - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Pyhtään sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Laadukkaat peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Pyhtää - konesaumakatto, se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumakatto on kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. Valitse sinäkin konesaumattu peltikatto - jätä konesaumakaton toteutus tai korjaus kokeneelle kattopeltisepälle!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Vesikaton kattoremontti Pyhtäällä

Hyväkuntoinen vesikatto on kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan Pyhtäällä. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Pyhtää - peltikattoremontit ja kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Pyhtään alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Jätä sinäkin omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

PKR Hamarilta kattoremontit, kattotyöt ja peltityöt koko Pyhtään alueella - ota yhteyttä!

Ahvenkoski (Abborfors) - Alakylä (Nerbyn) - Haavisto - Harjunkylä - Heinlahti (Heinlax) - Hinkapyöli (Hinkaböle) - Hirvikoski (Österhirvikoski) - Huutjärvi - Itäkirkonkylä (Österkyrkoby) - Itämyllykylä (Österkvarnby) - Jonakorpi (Bjånakärret) - Kangas - Kaunissaari (Fagerö) - Kiviniemi (Lillkuppis) - Loosari/Loosaari (Klåsarö) - Länsikirkonkylä (Västerkyrkoby) - Länsikylä (Västerby/Västerkuppis) - Länsimyllykylä (Västerkvarnby) - Malmi (Malm) - Metsäkylä (Skogsbyn) - Munapirtti (Mogenpört) - Mutankylä (Mudasbyn) - Pirtnuora (Pörtnor) - Purola (Svartbäck) - Roones (Rånäs) - Siltakylä (Broby/Storkuppis) - Struka (Stråka) - Tuuski (Tuskas), - Ulkokylä (Utby) - Vastila - Ylikylä (Uppbyn)

Takrenovering och nytt maskinfalsat plåttak i hela Pyttis område

Takrenoveringar och nya maskinfalsade plåttak i hela Pyttis område. Vi gör först ett platsbesök och måttar upp det vi behöver göra. Sedan skickar vi en offert så du får reda på vad som behövs göras med din takrenovering. Det är helt kostnadsfritt. När vi är överens och du har accepterat offerten så kör vi igång. Be om en gratis bedömning av takets skick redan idag.

PRK Hamari pratar även svenska!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti