Laadukkaat kattoremontit ja kattopeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT RUOTSINPYHTÄÄ - PELTIKATTOREMONTTI HUIPPUTEKIJÄLTÄ

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Ruotsinpyhtää - kattotyöt ja peltityöt avaimet käteen periaatteella

PKR Hamari kattofirmalta kaikki kattotyöt, kattoremontit sekä katon korjaustyöt avaimet käteen periaatteella Ruotsinpyhtään alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontti alan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä ja peltitöissä niin yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin taloyhtiöitä.

Konesaumakatto Ruotsinpyhtää - se taatusti kestävä peltikatto

Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, kesämökkeihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa kokenut kattopeltiseppä käsityönä kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Mikäli toiveena on kestävä ja näyttävä katto vuosikymmeniksi, valitse konesaumattu peltikatto. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan sekä toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan, tietenkin asiakkaan toiveita kunnellen. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon suunnittelu- ja toteutusprosessissa. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu ja pelitlistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme, kaikki katon pellitystyöt saman katon alta. Valitse sinäkin moderni, kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto - pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Ruotsinpyhtää - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattotyöt ja kattoremontit kannattaa aina aloittaa katon kuntokartoituksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ole ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kattoremontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että kattotyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Ruotsinpyhtää - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Ruotsinpyhtää sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Ruotsinpyhtää - konesaumakatto, se fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. Konesaumakatto on kestävä, pitkäikäinen ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton korjaa tai valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä aina järkevällä hinta-laatutasolla. Jätä konesaumakaton toteutus alan ammattilaiselle!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Vesikaton kattoremontti Ruotsinpyhtäällä

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa laadukkaat,  vesitiiviit, kestävät sekä taatusti pitkäikäiset konesaumatut peltikatot kohteeseen kuin kohteeseen yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä. Meiltä kesämökin, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon sekä muun kiinteistön kattoremontti vankalla kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan. Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Ruotsinpyhtää - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Ruotsinpyhtään alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot kokeneen kattopeltisepän käsityönä kohteeseen kuin kohteeseen kilpailukykyiseen hintaan. Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Takrenovering och nytt maskinfalsat plåttak i hela Strömfors område

Takrenoveringar och nya maskinfalsade plåttak i hela Strömfors område. Vi gör först ett platsbesök och måttar upp det vi behöver göra. Sedan skickar vi en offert så du får reda på vad som behövs göras med din takrenovering. Det är helt kostnadsfritt. När vi är överens och du har accepterat offerten så kör vi igång. Be om en gratis bedömning av takets skick redan idag.

PRK Hamari pratar även svenska!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti