Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI & KATTOTYÖT SIPOO - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Sipoo - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kattoremontit sekä  katon korjaustyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Sipoon alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä ja peltitöissä niin taloyhtiöitä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin yksityisiä Sipoon alueella sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Katon kuntotarkastus Sipoo - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontti tai katon korjaustyö tulee aina aloittaa katon kuntotarkastuksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä remontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon nykytilasta ja tarvittavista korjaus- ja remonttitarpeista.

Konesaumakatto Sipoo - se taatusti kestävä ja pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio on yhä edelleen korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumattujen peltikattojen toteutukseen. Konesaumakatto on täysin vedenpitävä, eikä kattopeltiin tehdä reikiä, vaan tiiviys saadaan aikaiseksi kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumakatossa peltiin ei tarvitse läpivientien kohdallakaan tehdä reikiä, joten esim. savupiippujen, viemärituuletusten ym. pellitykset ovat varmasti vesitiiviitä. Luota siis sinäkin kattovalinnassasi konesaumakattoon ja ota yhteyttä ammattilaiseen toteuttamaan se huolella, luotettavasti ja laadulla. PKR Hamari kattofirman kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakaton käsityönä kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme tarpeiden ja toivomusten mukaan - PKR Hamari peltiseppä toteuttaa!

Kattotyöt ja kattoremontit yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan

Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon kattotyön ja kattoremontin suunnittelu- sekä toteutusprosessissa. 

Mikäli toiveena on kestävä ja näyttävä katto vuosikymmeniksi, valitse konesaumattu peltikatto. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella kohteeseen kuin kohteeseen Sipoon alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Peltikatto Sipoo - konesaumakatto se taatusti fiksu valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse silloin konesaumakatto. PKR Hamari kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakatot yksilöllisesti käsityönä, vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on erittäin kevyt, kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen.

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Sipoo - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Tarjoamme kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Sipoossa sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt sekä kattoremontit taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle alan ammattilaiselta. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Vesikaton kattoremontti Sipoo

Hyväkuntoinen vesikatto on yksi kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari kattofirmalta kestävät ja pitävät konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kattopeltisepän käsityönä kilpailukykyiseen hintaan kohteeseen kuin kohteeseen koko Sipoon alueella. Meiltä kattoremontit ja kattotyöt niin kotitalouksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille vankalla ammattitaidolla.

Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi!

Kattoremontit Sipoo - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Sipoon alueella vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia, katon korjaustöitä tai kattopeltitöitä älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Kattoremontit ja peltityöt onnistuvat kauttamme koko Sipoon alueella

Borgby - Boxby - Broböle - Eriksnäs - Etelä-Paippinen - Gesterby - Hangelby - Härtsby - Hindsby - Hitå - Immersby - Kallbäck - Linnanpelto - Martinkylä - Massby - Myras - Nevas - Nikkilä - Paippinen - Pigby - Savijärvi - Skräddarby - Spjutsund - Svartböle - Söderkulla - Träskby - Östersundom

Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattoremontti kattoalan ammattilaiselle. Kattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Takrenovering och nytt maskinfalsat plåttak i hela Sibbo område

Takrenoveringar och nya maskinfalsade plåttak i hela Sibbo område. Vi gör först ett platsbesök och måttar upp det vi behöver göra. Sedan skickar vi en offert så du får reda på vad som behövs göras med din takrenovering. Det är helt kostnadsfritt. När vi är överens och du har accepterat offerten så kör vi igång. Be om en gratis bedömning av takets skick redan idag. PRK Hamari pratar även svenska!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti