Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT TUUSULA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Tuusula - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella

PKR Hamari kattofirmalta kattoremontit, katon korjaustyöt sekä muut kattotyöt suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella Tuusulan alueella. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin laajoistakin kattoremonteista. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt alan ammattilaiselle. Palvelemme kattoremonteissa, kattotöissä ja peltitöissä niin taloyhtiöitä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin yksityisiä Tuusulan alueella.

Katon kuntotarkastus Tuusula - tietenkin veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattotyöt tai kattoremontti aloitetaan aina katon kuntotarkastuksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä kattoremontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että kattotyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat katon kuntokartoituksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon nykytilasta ja tarvittavista korjaus- ja remonttitarpeista. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katon kuntotarkastukselle!

Konesaumakatto Tuusula - se taatusti pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen suosio nykypäivänä on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumattujen peltikattojen toteutukseen. Konesaumakatto on täysin vedenpitävä, eikä kattopeltiin tehdä reikiä, vaan tiiviys saadaan aikaiseksi kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumakatossa peltiin ei tarvitse läpivientien kohdallakaan tehdä reikiä, joten esim. savupiippujen, viemärituuletusten ym. pellitykset ovat varmasti vesitiiviitä. Luota siis sinäkin kattovalinnassasi konesaumakattoon ja ota yhteyttä kattoalan ammattilaiseen toteuttamaan se huolella, luotettavasti ja laadulla. PKR Hamari kattofirman kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakaton käsityönä kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme tarpeiden ja toivomusten mukaan.

Kattotyöt ja kattoremontit asiakaslähtöisesti

Jokainen kattotyö, katon korjaustyö sekä kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä katto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon kattoremontin sekä suunnittelu- että toteutusprosessissa. 

Mikäli toiveena on kestävä ja näyttävä katto vuosikymmeniksi, valitse konesaumattu peltikatto. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous - PKR Hamari kattofirma toteuttaa!

Peltikatto Tuusula - konesaumakatto se taatusti paras valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse silloin konesaumakatto. PKR Hamari kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakatot yksilöllisesti käsityönä, vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on erittäin kevyt, kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen.

Kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt Tuusulassa - peltityöt, kattoremontit, kattopeltityöt sekä muut kattotyöt myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Tuusulan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Monipuoliset peltityöt ja kattoremontit taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja kattofirma PKR Hamari toteuttaa!

Vesikaton kattoremontti Tuusulassa

Laadukas ja hyväkuntoinen vesikatto on kiinteistön tärkeimpiä osa-alueita ja sen tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta sekä sateelta, lumelta ja tuulelta. PKR Hamari valmistaa ja remontoi kestävät ja pitkäikäiset konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kokeneen kattopeltisepän käsityönä vankalla ammattitaidolla kilpailukykyseen hintaan Tuusulassa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattoremontit Tuusulassa - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Tuusulan alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette rakennuspeltitöitä, kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Kattotyöt ja peltityöt vankalla ammattitaidolla, kaikki saman katon alta. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon kattoremontti alan ammattilaiselle. Kattoremontit onnistuu kauttamme koko Tuusulan alueella niin Helsingin keskustaajamassa, Hyrylässä, Jokelassa, Huikossa, Jäniksenlinnassa, Kellokoskella, Nukarissa kuin  Palojoellakin.

Kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta kattopeltisepältä - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti