Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI, KATTOTYÖT JA PELTITYÖT VALKEALA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 Kattoremontit Valkeala - kattotyöt ja peltityöt saman katon alta

PKR Hamari kattofirmalta monipuoliset kattotyöt, kokonaisvaltaiset kattoremontit sekä katon korjaus- ja paikkaustyöt avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen Valkealan alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ja kattoremontit ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä sekä taloyhtiöitä.

Konesaumakatto Valkeala - se kestävä ja pitkäikäinen peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. Konesaumakatto on näyttävä ja kestävä valinta niin omakotitaloon, piharakennukseen, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumakatto kuuluu erikoisosaamiseemme ja konesaumatun peltikaton valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. PKR Hamari valmistaa konesaumakatot ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme aina toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valitse sinäkin kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas konesaumattu peltikatto. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Katon kuntotarkastus Valkeala - veloituksetta ja ilman sitoutumista

PKR Hamari kattofirmalta onnistuu niin peltikaton korjaustyöt kuin kattoremontit avaimet käteen -periaatteella Valkealan alueella. Kaikki alkaa kuitenkin katon perusteellisella kuntokartoituksella - tietenkin veloituksetta ja ilman sitoutumista. Katon kuntokartoitus on syytä tehdä on sitten kyseessä pienempi katon korjaustyö tai kokonaisvaltaisempi kattoremontti ja sen toteutus kannattaa jättää alan ammattilaiselle. Näin vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa ja takaat itsellesi kestävän katon vuosikymmeniksi. Ota yhteyttä niin sovitaan katon kuntotarkastukselle aika!

Rakennuspeltityöt, kattotyöt ja kattoremontit asiakaslähtöisesti

Teemme kattotyöt, kattoremontit, katon korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti Valkealan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Itä-Uudenmaan alueella. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Valkeala - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Valkealan sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Laadukkaat peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiölle ja rakennusliikkeelle vankalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Sadevesijärjestelmät & kattoturvatuotteet Valkeala - laadukkaat vesikourut, rännit, tikkaat järkevään hintaan

Laadukas sadevesijärjestelmä, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamari kattofirmalta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöitynä ja asennettuna. Meiltä myös laadukkaat kattoturvatuotteet. Seinätikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä mutta suojelevat myös sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet kuten turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet  mittatilaustyönä kilpailukykyiseen hintaan!

Kattohuolto ja katon puhdistaminen - katto on talon ja rakennuksen tärkein suoja

Katon kuntotarkastus, säännöllinen puhdistaminen ja huoltaminen kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, keväällä lumen sulamisen jälkeen sekä syksyllä lehtien pudottua puista. Katon huolto ja puhdistaminen pidentää katon ikää sekä vähentää myös suurten kattoremonttien tarvetta. Katon perushuollon aikana kannattaa harjata roskat ja lehdet alas, poistaa mahdolliset sammaleet sekä tyhjentää vesikourut.

Katon kuntotarkastuksen ja perushuollon pystyy tekemään itse, mutta mikäli jokin katon kunnossa arveluttaa tai epäilyttää kannattaa paikalle kutsua kattoalan ammattilainen. PKR Hamarilta saat katon kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista sekä aina rehellisen mielipiteen katon kunnosta ja mahdollisista remontti- ja korjaustarpeista.

Peltikatto Valkeala - konesaumakatto, se taatusti fiksu valinta

Uutta rakentamassa tai kattoremontti edessä - valitse kestävä konesaumakatto. Konesaumakatto on kestävä, pitkäikäinen ja näyttävä kate niin omakotitaloon, kesämökkiin, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen. PKR Hamari on erikoistunut konesaumakattojen toteutukseen. Konesaumatun peltikaton korjaa tai valmistaa yrityksemme kokenut kattopeltiseppä aina järkevällä hinta-laatutasolla. Jätä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattoremontti alan ammattilaiselle. Kilpailuta kattoremonttisi jo tänään!

Kattoremontit Valkealassa - peltityöt, peltikattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette peltitöitä, kokonaisvaltaista kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin katon kuntotarkastuksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamarilta kattotyöt, kattoremontit sekä peltityöt vankalla ammattitaidolla Valkeala, Niinistö, Valkealan kirkonkylä, Jokela, Kiehuva, Aitomäki, Utti, Selänpää, Tuohikotti sekä Vekaranjärvi alueilla.

Laadukkaat kattotyöt, kattoremontit sekä peltityöt aina kilpailukykyiseen hintaan - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti