Monipuoliset kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt kattofirma & peltiseppä PKR Hamarilta

KATTOREMONTTI JA KATTOTYÖT VANTAA - PELTIKATTOREMONTTI ALAN AMMATTILAISELTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattoremontit Vantaa - kattotyöt ja peltityöt vankalla kokemuksella

PKR Hamari kattofirmalta kattotyöt, kattoremontit sekä laajemmat katon korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella Vantaan alueella. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattoremontit ja kattotyöt kattoalan ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä ja peltitöissä niin taloyhtiöitä, yrityksiä, rakennusliikkeitä kuin yksityisiä Vantaan alueella sekä koko Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Katon kuntotarkastus Vantaa - veloituksetta ja ilman sitoutumista

Kattoremontti tai katon korjaustyö aloitetaan aina katon kuntotarkastuksella. On tärkeää tarkistaa katon sekä rakenteiden nykyinen kunto. Usein törmätään vuoto- tai kosteusvauriohin, joista ei etukäteen ollut tietoa. Katon kuntokartoitus on syytä jättää kattoalan asiantuntijalle. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä remontin aikana tai jälkeenpäin ja tämä varmistaa, että katon korjaustyöt ja kattoremontti tehdään alusta asti oikein. PKR Hamarin kattofirmalta saat kuntotarkastuksen veloituksetta ja ilman sitoutumista ja aidosti rehellisen mielipiteen katon nykytilasta ja korjaus- ja remonttitarpeista.

Konesaumakatto Vantaa - se taatusti kestävä peltikatto

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja kattoremonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä vuosikymmeniä. PKR Hamari on erikoistunut konesaumattujen peltikattojen toteutukseen. Konesaumakatto on täysin vedenpitävä, eikä kattopeltiin tehdä reikiä, vaan tiiviys saadaan aikaiseksi kaksinkertaisilla saumoilla. Luota siis sinäkin kattovalinnassasi konesaumakattoon ja ota yhteyttä ammattilaiseen toteuttamaan se luotettavasti ja laadulla. PKR Hamari kattofirman kattopeltiseppä valmistaa konesaumakaton käsityönä kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan.

Kattotyöt sekä kattoremontit yksilöllisesti ja toiveiden mukaan

Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tavoitteena on näyttävä ja kestävä peltikatto, joka ylittää asiakkaan odotukset ja tästä syystä asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon sekä suunnittelu- että toteutusprosessissa. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, piipun pellitys, piipunhattu sekä peltilistat ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme tarpeiden mukaan. Jätä katon korjaustyöt, kattotyöt ja kattoremontit alan ammattilaiselle. Mikäli toiveena on kestävä ja näyttävä peltikatto vuosikymmeniksi, valitse sinäkin konesaumakatto. PKR Hamari kattofirmalta saat konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Pyydä tarjous jo tänään!

Kattopeltityöt & rakennuspeltityöt Vantaa - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

PKR Hamari tarjoaa kattoremonttien lisäksi monipuoliset rakennuspeltityöt, kattopeltityöt sekä muut peltityöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella Vantaa sekä koko Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa alueella. 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja korjaamiseen. Kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - peltiseppä ja peltisepänliike PKR Hamari toteuttaa!

Peltikatto Vantaa - se taatusti fiksu valinta

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse silloin konesaumakatto. PKR Hamari kokenut kattopeltiseppä valmistaa konesaumakatot yksilöllisesti käsityönä, vankalla ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. 

Konesaumakatto on erittäin kevyt, kestävä ja näyttävä kate niin kesämökkiin, omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen - kohteeseen kuin kohteeseen.

Kilpailuta sinäkin kattoremonttisi - pyydä tarjous jo tänään!

Peltikattoremontit Vantaa - peltityöt, kattoremontit sekä muut kattotyöt kokeneelta peltisepältä

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit, peltikaton korjaustyöt sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Vantaan alueella aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli tarvitsette kattoremonttia tai katon korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin.

PKR Hamari valmistaa konesaumatut peltikatot yksilöllisesti kyseisen katon tarpeiden ja muotojen mukaan kattopeltisepän käsityönä vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on näyttävä, moderni ja pitkäikäinen kate kohteeseen kuin kohteeseen. Jätä kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon konesaumatun peltikaton toteutus ja kattoremontti kattoalan ammattilaiselle.

Peltikattoremontit kokeneelta kattopeltisepältä Vantaa  - kattofirma & peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti