Laadukkaat kattotyöt yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille

KATTOTYÖT PÄIJÄT-HÄME, KYMENLAAKSO & UUSIMAA - KATTOFIRMA PKR HAMARI TOTEUTTAA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Kattotyöt Päijät-Häme, Kymenlaakso & Uusimaa

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa, korjauttamassa olemassa olevaa kattoa tai toteuttamassa kokonaisvaltaista kattoremonttia, valitse kevyt ja pitkäikäinen saumattu peltikatto, eli konesaumakatto! Konesaumakattoa pidetään peltikattojen parhaimpana edustajana. Konesaumakaton suurimpia etuja on, että kattoon ei tehdä ainuttakaan reikää ja tämän vuoksi katon käyttöikä pitenee huomattavasti. Konesaumakatto on kestävyyden lisäksi myös näyttävä ja moderni katevalinta.

PKR Hamari kattofirmalta kattojen korjaustyöt sekä kattoremontit avaimet käteen periaatteella omakotitaloon, kesämökkiin, piharakennukseen, rivitaloon tai julkiseen rakennukseen aina asiakkaan toiveiden mukaisesti Päijät-Häme, Kymenlaakso sekä Uusimaa alueilla. Toteutamme peltikattoremontit vankalla kokemuksella ja järkevällä hinta-laatusuhteella.

Kattoremontin suunnittelu aloitetaan katon kuntotarkastuksella, tietenkin veloituksetta ja ilman sitoutumista. Jokainen kattotyö ja kattoremontti suunnitellaan sekä toteutetaan käsityönä yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden mukaan. Itse kattoremontti ja kattotyöt toteutetaan aina vain parhaita rakennusmateriaaleja käyttäen.

Kattoremontin yhteydessä on usein aika päivittää myös piipun pellitys, sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet ja nämä onnistuvat tietenkin kauttamme.

MIKSI KATTOREMONTTI?

  • Katto näyttää kuluneelta ja vanhanaikaiselta.
  • Katto vaatii jatkuvaa huoltoa, korjauksia ja maalausta.
  • Katto vuotaa tai kerää kosteutta.
  • Katolla on sammalta tai haitallisia materiaaleja.
  • Kodin myynti on edessä - kattoremontti nostaa talon arvoa.

Jätä kattotyöt ja kattoremontit kattoalan asiantuntialle. Näin varmistat, että katto on taatusti kestävä sekä turvallinen vuosikymmeniksi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti