Konesaumakatto - se taatusti kestävin ja paras peltikatto

KONESAUMAKATTO PÄIJÄT-HÄME, KYMENLAAKSO & UUSIMAA - SE TAATUSTI FIKSU VALINTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Konesaumakatto Päijät-Häme, Kymenlaakso & Uusimaa - peltikattojen parhaimmistoa

Perinteinen konesaumakatto on pitkäikäinen, tiivis ja kestävä ja vaatii aina rakennuspeltisepän taidon. Konesaumakatto on täysin vedenpitävä, eikä kattopeltiin tehdä reikiä, vaan tiiviys saadaan aikaiseksi kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumakatossa peltiin ei tarvitse läpivientien kohdallakaan tehdä reikiä, joten esim. savupiippujen, viemärituuletusten ym. pellitykset ovat varmasti vesitiiviitä. Luota siis sinäkin kattovalinnassasi konesaumakattoon ja ota yhteyttä ammattilaiseen toteuttamaan se huolella, luotettavasti ja laadulla!

Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä.

Konesaumakatto kokeneen kattopeltisepän käsityönä

Olet sitten rakennuttamassa uutta tai toteuttamassa kattoremonttia, valitse sinäkin kiinteistösi turvaksi konesaumakatto. PKR Hamari valmistaa konesaumakatot ammattitaidolla ja järkevällä hinta-laatusuhteella. Konesaumakatto on näyttävä kate niin omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin julkiseen rakennukseen. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä sekä taloyhtiöitä Päijät-Häme, Kymenlaakso sekä Uusimaa alueilla. Isommat urakat onnistuvat jopa kauempanakin.

Valitse sinäkin konesaumattu peltikatto!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti