Kattotuotteet Kymenlaakso, Päijät-Häme sekä Uusimaa alueella

SADEVESIJÄRJESTELMÄT JA KATTOTURVATUOTTEET ASENNETTUNA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Sadevesijärjestelmät & Kattoturvatuotteet Päijät-Häme, Kymenlaakso sekä Uusimaa

PKR Hamarilta sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet edullisesti asennettuna asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asennamme kaikki sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet paikalleen ammattitaidolla, luotettavasti ja kestävästi vuosikymmeniksi. Toteutamme asennukset sekä uudiskohteeseen että remonttikohteeseen. Lisäksi puramme vanhat kourut pois ja viemme syntyneet purkujätteet kierrätykseen.

Sadevesijärjestelmät - vesikourut ja rännit

Laadukkaat sadevesijärjestelmät, niin vesikourut kuin rännit kotisi suojaksi sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin. PKR Hamarilta sadevesijärjestelmät rakennuksen tarpeiden ja mittojen mukaan asennettuna. Kartoitamme ja suunnittelemme juuri oikean kokoisen sekä toimivan sadevesijärjestelmän kohteeseen kuin kohteeseen. Leikkaamme esimerkiksi puolipyöreän kourun määrämittaan ja asennamme paikalleen mittatilaustyönä. Korkealaatuiset sadevesijärjestelmät, kourut, rännit ja syöksyputket - PKR Hamari kattofirmalta asennettuna!

Kattoturvatuotteet - talotikkaat, kattosillat ja turvakiskot

Kattoturvatuotteilla varmistetaan turvallinen liikkuminen katolla ja ne suojelevat sekä sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. Turvatikkaat, kattosillat, turvakiskot, turvavaijerijärjestelmät ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä kattohuolto- ja puhdistustöitä. Seinätikkaat, lapetikkaat, kattotikkaat, kulkusillat, turvakiskot ja lumiesteet PKR Hamari kattofirmalta asennettuna.

Kattoturvatuotteet & Sadevesijärjestelmät - koko Kymenlaakso, Päijät-Häme sekä Uusimaa alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti