Laadukas peltikatto kattopeltisepän käsityönä

PELTIKATTO PÄIJÄT-HÄME, KYMENLAAKSO & UUSIMAA - KONESAUMATTU PELTIKATTO ON SE KESTÄVÄ VALINTA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Konesaumattu peltikatto Päijät-Häme, Kymenlaakso & Uusimaa - se taatusti fiksu valinta

Peltikatolla on vuosisatoja pitkä historia ja sen markkinaosuus on nykypäivänä korkea sekä uudisrakentamisessa että katon peruskorjauksissa ja remonteissa. Laadukas ja oikein asennettu peltikatto on pitkäikäinen, kestävä ja tiivis ja se pysyy uudenveroisena vähäisillä huoltotoimenpiteillä. Tyylivaihtoehtoja löytyy paljon ja värimaailma on lähes rajaton. Teräskatteita löytyy niin tiilikuvioisina, pystysaumasina kuin suorauraisina. Peltikaton katteen asennus tapahtuu joko lukkosaumauksella tai konesaumauksella.

PKR Hamari on erikoistunut juuri konesaumakattojen toteutukseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Konesaumatun peltikaton valmistaa PKR Hamarin kattopeltiseppä käsityönä yksilöllisesti kyseisen katon muotojen ja tarpeiden mukaan. Katon kokonaisvaltaiset remontit toteutetaan avaimet käteen periaatteella niin pieniin kuin suuriin kattourakoihin. Kaikki alkaa kuitenkin katon kuntokartoituksella - veloituksetta ja ilman sitoutumista. Olet sitten rakennuttamassa uutta kattoa tai kattoremontin tarve on ajankohtainen, jätä kattotyöt ammattilaiselle. PKR Hamarilla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito niin uusien kattojen rakentamisesta kuin kattoremonteista. Palvelemme kattotöissä sekä peltitöissä yksityisiä, yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä.

Valitse sinäkin kestävä ja näyttävä konesaumattu peltikatto - ota yhteyttä jo tänään!

Peltikatto - saa taatusti kestävä ja pitkäikäinen katto

Olit sitten rakennuttamassa uutta tai remontoimassa, valitse peltikatoksi konesaumakatto!

Konesaumakatto on paras peltikatto, onhan näitä toteutettu jo satoja vuosia. Nykypäivänä konesaumakatot ovat kuitenkin vieläkin parempia uusien ensiluokkaisten materiaalien johdosta.

Konesaumattu peltikatto onnistuneesti - PKR Hamari kattofirma!

Laadukas peltikatto kiinteistön turvaksi Päijät-Häme, Kymenlaakso & Uusimaa

Kattoremontit, katon paikkaus- ja korjaustyöt sekä monipuoliset peltityöt aina vankalla ammattitaidolla ja pätevyydellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työn lopputuloksen onnistuminen kestäväksi vuosikymmenten ajaksi on asia, jota tavoittelemme jokaista työtä tehdessämme. Mikäli tarvitsette kokonaisvaltaista kattoremonttia tai pieniä korjaustöitä, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä, tarjoamme teille niin kuntokartoituksen kuin myös alan ammattilaisen apua mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Peltisepänliike & kattofirma - peltiseppä PKR Hamari palveluksessasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti