Rakennuspeltityöt & kattopeltityöt - peltisepänliike ja peltiseppä palveluksessasi Kymenlaakso, Päijät-Häme sekä Uusimaa alueella

PELTITYÖT VANKALLA KOKEMUKSELLA -
MONIPUOLISTA PELTISEPÄN AMMATTITAITOA

 

Soita tai laita viesti:

040 823 1954

info@pkrhamari.fi

Monipuoliset peltityöt - kokenut peltiseppä palveluksessasi

Monipuoliset rakennuspeltityöt ja kattopeltityöt yksityisille, rakennusliikkeille ja muille yrityksille sekä taloyhtiöille Päijät-Hämeen, Kymenlaakson sekä Uudenmaan alueella vuosikymmenten kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. 

Olemme erikoistuneet aitojen konesaumattujen peltikattojen, eli rivipeltikattojen rakentamiseen ja remontoimiseen. Konesaumakattoja on valmistettu vuosisatoja ja sitä pidetäänkin peltikattojen parhaimpana edustajana. Peltikaton asennuksen sekä kattoremontin yhteydessä uusitaan usein myös piipun pellitys, piipunhattu sekä tarvittavat peltilistat aina tarpeiden mukaan. Teemme kattopeltityöt ja katon pellitykset aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä tietysti parhaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme yleisesti kaikki kattojen peltityöt avaimet käteen -periaatteella, katon peltitöistä piipun pellitykseen niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisiin rakennuksiin, mutta kauttamme onnistuu myös mm. rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen korjaus- ja paikkausurakat.

Kattopeltityöt ja rakennuspeltityöt taloyhiöille ja rakennusliikkeille

Katon pellitystyöt, katon korjaus- ja paikkaustyöt, ikkunapellit, piipun pellitys, piipunhattu, huuvat, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylistat, tippalistat, eturäystäslistat, harjalistat, vesikourut ja rännit rakennusliikkeille ja taloyhtiöille kokeneen ja luotettavan peltisepän käsityönä. Kauttamme onnistuu myös muut metalli- ja peltityöt ja erikoispellitykset, jotka eivät liity kattotöihin laisinkaan. Teemme tarvittaessa mittatilaustyönä räätälöityjä peltiratkaisuja ja rakennuspeltitöitä.

Rakennuspeltityöt ja kattopeltityöt koko Kymenlaakso, Päijät-Häme sekä Uusimaa alueella. Osaamisemme takaa asiakkaalle laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Pysymme sovitussa aikataulussa ja hoidamme työt joustavasti asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi - peltisepänliike & peltiseppä PKR Hamari toteuttaa!

Katon pellitys, reikien paikkaus ja korjaus sekä laajemmat kattoremontit

PKR Hamari on peltitöiden ammattilainen ja kauttamme onnistuu peltikaton korjaustyöt sekä kokonaisvaltaiset kattoremontit kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille Päijät-Hämeen, Kymenlaakson sekä Uudenmaan alueella. 

Rakennusten ja kattojen pellitykset kerralla kuntoon - PKR Hamari!

Piipunpellit - piipun pellitys ja piipun hattu

Piipun pellitys suojaa piippua sään rasituksilta. Piipun pellitysten lisäksi teemme myös pelkästään piipunhattuja, joilla vähennetään sadeveden ja lumen pääsyä hormeihin ja parannetaan myös piipun vetoa. Piipun pellitys ja piipunhattu uusitaan useimmiten kattoremontin yhteydessä, mutta ajoittain nämä tulee uusia erikseen. PKR Hamari tekee piipun pellitykset sekä piipunhatut mittatilaustyönä.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, voit toimittaa mitat suoraan tai peltiseppä PKR Hamari tulee paikan päälle mittaamaan.

piipun hattu
peltityöt

Ikkunapellit, peltilipat, harjalistat, pääty- ja eturäystäslistat

Monipuoliset peltityöt peltisepän käsityönä tarpeiden ja toivomusten mukaan. Ikkunapellit, piipunpellit, peltilistat, jiiripellit, peltilipat, päätylista, tippalistat ja eturäystäslistat, harjalistat - kokenut ja luotettava peltiseppä palveluksessasi!

Peltisepän työt kilpailukykyiseen hintaan niin yksityisille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

PKR Hamari
y-tunnus: 2725524-9

Kauhalantie 308 A
47440 Sääskjärvi / Iitti